Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 4780 Views
flessen alcohol
Nieuws Personeelszaken

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

  • 17 juli 2025
  • 102 Views
smaakprogramma hospitality brussel
Nieuws

TASTE: tot €25.000 voor Brusselse kleine en middelgrote cateringbedrijven die innoveren in de voedingssector

  • 17 juli 2025
  • 138 Views
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT
Nieuws Restaurants

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

  • 16 juli 2025
  • 194 Views
kunstmatige intelligentie gastvrijheid brussel
Nieuws

Kunstmatige intelligentie en Horeca: de stille revolutie

  • 15 juli 2025
  • 186 Views
vastgoedpremies hotels en catering brussel
Nieuws

Vastgoedpremies: Brussel stimuleert investeringen

  • 15 juli 2025
  • 167 Views
Witte doos
Be Horeca

Be-Info : FAVV en de white box, twee controle-instrumenten voor de horeca

  • 1 augustus 2023
  • 2974 Views
Meer lezen
De jacht op bonussen is geopend
Be Horeca

Winstgevendheid: De jacht op bonussen is geopend

 

  • 13 juli 2023
  • 3121 Views
Meer lezen
Een student in vaste dienst nemen
Nieuws

Een student in vaste dienst nemen: hoe het moet

  • 11 juli 2023
  • 4262 Views
Meer lezen
Nieuws

Koopkrachtbonus: tot €750 voor uw werknemers

 

  • 7 juni 2023
  • 5730 Views
Meer lezen
Nieuws

Webinars en conferenties in juni 2023

  • 2 juni 2023
  • 1810 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Hotels: nieuwe hotels in Brussel en technologische vooruitgang in het hotelwezen in 2023

 

  • 1 juni 2023
  • 4869 Views
Meer lezen
Flitscontrole in de horeca
Nieuws

Flitscontrole in de horeca: de SIRS-checklist

 

  • 12 mei 2023
  • 2768 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Profitability : De eerste pijler van het Rentabiliteitsrad

 

  • 12 mei 2023
  • 2806 Views
Meer lezen
Witte doos
Nieuws

Het geheim van de deugd? Een schone lei tonen

  • 12 mei 2023
  • 2775 Views
Meer lezen
Kokotte
Nieuws

Kokotte: de horeca-incubator om uw restaurantproject te testen

  • 5 mei 2023
  • 3062 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 93

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025
smaakprogramma hospitality brussel

TASTE: tot 25.000 € voor Brusselse Horeca-kmo’s die innoveren in duurzame voeding en toerisme

17 juli 2025
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

16 juli 2025
kunstmatige intelligentie gastvrijheid brussel

Kunstmatige intelligentie en Horeca: de stille revolutie

15 juli 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy