horeca federatie brussel trainingsworkshops
Nieuws

Neem deel aan onze reeks workshops om de winstgevendheid van uw cateringbedrijf te optimaliseren

 

 

In samenwerking met het adviesbureau BB Consulting nodigt de Federatie Horeca Brussel u uit voor een reeks van drie gratis workshops die uitsluitend zijn gewijd aan het optimaliseren van uw winstgevendheid. Tijdens deze trainingen leert u de meest relevante tools kennen om de resultaten van uw zaak te verbeteren. Deze praktische sessies van 4 uur zijn direct toepasbaar in uw dagelijkse bedrijfsvoering en hebben een beperkte capaciteit. Schrijf u snel in voor de workshop van uw keuze!

WORKSHOP MENU ENGINEERING

Hoe maak je een levensvatbaar en effectief menu? Welke indicatoren moeten worden gerespecteerd bij het bepalen van uw prijzen? Hoe onderscheid te maken tussen de gevraagde gemiddelde prijs en de gerealiseerde prijs? Onze expert zal concrete oplossingen bieden voor deze vragen. Het programma omvat:

  • Inleiding tot Menu Engineering
  • Analyse van verkoopgegevens
  • Principes van OMNES in de HORECA
  • Identificatie van populaire en winstgevende gerechten
  • Ontwerp van aantrekkelijke menu’s
  • Praktische workshops en situatiesimulaties

Wanneer ? Maandag 27 mei van 9.30 tot 13.30 uur
Waar ? Guldenvlieslaan 21, 1050 Elsene
Voor wie ? Leden van de Federatie Horeca Brussel (Nog geen lid ? Sluit u hier aan)

Ontdek alle details en schrijf u in !

WORKSHOP VOORRAADBEHEER

Hoe berekent u de totale verwervingskosten van goederen? Waarom zijn inventarissen en systematische voorraadwaardering belangrijk? Hoe berekent u de verhoudingen? Onze expert zal onder meer antwoord geven op deze vragen met het volgende programma:

  • Inleiding en verduidelijking van het concept van voorraadbeheer
  • Soorten voorraden en hun waarderingen
  • De benaderingen en het concept van TCO (Total Cost of Ownership)
  • Variabelen van leveranciersonderhandelingen in de HORECA
  • Welke methoden en indicatoren voor mijn bedrijf? (omzetsnelheid, omloopsnelheidsratio…)

Wanneer ? Maandag 17 juni van 9.30 tot 13.30 uur
Waar ? Guldenvlieslaan 21, 1050 Elsene
Voor wie ? Leden van de Federatie Horeca Brussel (Nog geen lid ? Sluit u hier aan)

Ontdek alle details en schrijf u in !

WORKSHOP PRESTATIE-INDICATOREN

Identificeer met deze workshop de verschillende relevante prestatie-indicatoren voor uw zaak en leer de resultaten duidelijk te interpreteren. Het programma omvat:

  • Inleiding tot prestatie-indicatoren
  • Soorten prestatie-indicatoren (financieel versus niet-financieel)
  • Welke prestatie-indicatoren zijn relevant voor mijn bedrijf?
  • Het gebruik van prestatie-indicatoren voor besluitvorming
  • Praktische workshop en situatiesimulaties

Wanneer ? Maandag 24 juni van 9.30 tot 13.30 uur
Waar ? Guldenvlieslaan 21, 1050 Elsene
Voor wie ? Leden van de Federatie Horeca Brussel (Nog geen lid ? Sluit u hier aan)

Ontdek alle details en schrijf u in!

Bent u nog geen lid van de Federatie Horeca Brussel ? Sluit u dan bij ons aan via deze link