Horeca Federatie Brussel

Lid worden

Word lid van het officiële netwerk van horecaondernemers in Brussel!

We nodigen je uit om lid te worden van een groep die, net als vele anderen, verantwoordelijk is voor de gevaren, risico's en gebruiken van onze sector. De Brusselse Horecafederatie luister naar u, adviseert u in verdedigt de belangen van de horecazaken bij de overheid en de politiek.

Door lid te worden, blijft u beter op de hoogte van het laatste nieuws over onze ondernemingen, ontwikkelt u uw netwerk en geniet u van exclusieve voordelen die speciaal voor u werden onderhandeld.

Samen kunnen we bouwen aan de toekomst van onze bedrijven.

Onze federatie bestaat uit bestuurders die actief zijn in de horeca, professionals die de realiteit op het terrein kennen en begrijpen. Ons netwerk van leden biedt een bevoorrechte ruimte waar solidariteit, het delen van expertise en collectieve actie de welvaart van onze sector bevorderen.

Geniet van het rentmeesterschap van de gemeenschap en profiteer van de horeca.

Woord nu deksel!

  • Horeca: 150 excl. BTW (per vestigingseenheid)
  • Andere sectoren: word geassocieerd lid voor 150€ excl. BTW

De jaarlijkse bijdrage is 100% fiscaal aftrekbaar. Beveiligde online betaling (via Bancontact of kredietkaart) of via overschrijving (contacteer ons op secretariat@fedhorecabruxelles.be).

Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u een e-mail met uw login en wachtwoord, zodat u kunt inloggen op uw website en toegang krijgt tot alle informatie die u nodig hebt.