Waarom lid worden?

De Horeca Federatie Brussel is een actieve speler in het beheer van de stakeholders van de sector en als pressiegroep voor politieke en sociale instellingen.
Er is echter niets in de besprekingen dat niet geleid wordt.
Nu kunnen we de sector zien!
Hoeveel beter we zijn, hoeveel beter ik ben!

De Federatie Horeca Brussel bestaat uit bestuurders die actief zijn in de sectordie dezelfde problemen en moeilijkheden kennen en tegenkomen als u en die vechten om de belangen van de sector te verdedigen. Aarzel niet om meer te weten te komen over hun inzet.

De Federatie Horeca Brussel biedt u een waaier van diensten en oplossingen aan:

  • Een permanentie voor al uw sociale vragen elke dinsdagochtend
  • Juridisch advies over fiscaal, sociaal, commercieel en stedenbouwkundig recht, enz.
  • Sectorale bijstand (standaarddocumenten, informatie over de sector, enz.)
  • Een gids voor autocontrole in de horeca
  • Een sociale gids voor de horeca
  • Een Horeca verzekeringspakket

De Federatie Horeca Brussel is de enige organisatie die uw sector kan vertegenwoordigen bij het Paritair Comité van het Hotelwezen (CP302), het Sociaal en Garantiefonds Horeca, het Horeca Opleidingscentrum Brussel, de Centrale Economische Raad, de Hogere Raad voor de Middenstand en de KMO's, de SNI, VisitBrussels, Wallonië-Brussel Toerisme, de FAVV, HOTREC en HONEBEL.

De Federatie Horeca Brussel onderhandelt kortingen en preferentiële tarieven Om voordelen te bieden aan de horecabedrijven die zich bij onze beweging aansluiten, heeft de Horeca Federatie Brussel een aantal partnerschappen opgericht. Hierdoor kunnen haar leden profiteren van bepaalde kortingsbonnen, voorkeurstarieven, enz.

Kortingen en voorkeurstarieven

De relatie van onze partners verandert voortdurend. Daarom willen wij niet profiteren van de bepalingen van de horecafederatie van Brussel.

Hoe kunt u van deze mogelijkheden profiteren? Neem contact op met onze secretariaat.

Onze ledenvoordelen zijn :

De leden van de Federatie Horeca Brussel genieten van preferentiële voorwaarden voor de aanvaarding van Edenred maaltijdchèques.

-Inschrijfgeld: GRATIS (ter waarde van €125)
-Inschrijvingskosten: GRATIS (ter waarde van €6,10/maand/terminal)
-Deelname: 1,02% van het transactiebedrag (in plaats van 1,55%) + geen minimumbedrag

U kunt uw promotiecode verkrijgen bij ons secretariaat. U kunt deze code gebruiken bij uw online aankopen of door contact op te nemen met uw sociaal secretariaat.
Heb ik meer personeel nodig? U hebt recht op gratis studentenarbeid en flexbanen dankzij de Horeca Federatie Brussel en de applicatie Dibbs. Deze twee organisaties werken samen om u te helpen bij het vinden van studenten en Flexi-jobs. Leden van de Federatie Horeca Brussel kunnen dit gemakkelijke en efficiënte hulpmiddel 6 maanden lang gratis gebruiken!
Horecafocus is een gespecialiseerd sociaal secretariaat dat u helpt uw personeel te verzorgen, uw administratie te optimaliseren en ervoor te zorgen dat aan uw behoeften wordt voldaan. Voor de leiders van de Horecafederatie Brussel is het sociaal secretariaat verantwoordelijk voor 1 dag/week vrij ter beschikking staan om al uw vragen te beantwoorden, evenals preferentiële opstarttarieven.
Een contractuele en niet-contractuele ARAG rechtsbescherming met een maximale dekking van 50.000€ wordt aangeboden aan de leden van de Fédération Horeca Bruxelles.
Elf partners, WDRbiedt advies aan over verzekeringen en voorkeurstarieven voor werkgerelateerde verzekeringen. De leden van de Federatie Horeca Brussel krijgen ook 3 gratis juridische consultaties per verzekeringsjaar.
Als partner van de Brusselse Horecafederatie heeft Unisono / Sabam een korting van 10% op hun jaarlijkse auteursrechtenfactuur (Horecatarief), tot een maximumbedrag van 55,29 euro.
Om van dit voordeel te genieten, volstaat het dat de leden ons een kopie van hun Unisono-factuur bezorgen, samen met het betalingsbewijs en hun rekeningnummer.
https://www.unisono.be/nl

Onze andere partnerschappen :

Het Neutraal Syndicaat van Zelfstandigen is partner van de Horecafederatie van Brussel in projecten waarbij zowel de horeca als de detailhandel betrokken zijn.
De Federatie Horeca Brussel werkt hand in hand met bezoek.brussel om onze sector te promoten.
Brusseleir!en meer bepaald Brusselse Boefis partner van de Horecafederatie van Brussel, die de Belgische culinaire kunsten promoot.
Wicked Pigeon, het Restobar Bxl Collectief en Urban.Brussels organiseren jaarlijks de ErfgoeddagenDit is een Brussels evenement waarbij de Horecafederatie van Brussel partner is.
Het partnerschap tussen hub.brussels en de Federatie Horeca Brussel heeft tot doel de Brusselse ondernemers te ondersteunen.
De Federatie Horeca Brussel werkt hand in hand met door Kamer van Koophandel.
Horeca Academieorganiseert evenementen van grote namen op het gebied van gastronomie voor professionals. Leden van de Federatie Horeca Brussel kunnen zich tegen een meer dan redelijke vergoeding inschrijven.
De Federatie Horeca Brussel werkt samen met La Fédération Horeca Bruxelles werkt samen met het opleidingscentrum efp s.
Het partenariaat tussen financiën&investeren en de Federatie Horeca Brussel wil ondernemende bedrijven in Brussel ondersteunen.