Nieuws Uw Federatie

De nieuwe Edenred-kaart, de beste kaart om klanten aan te trekken!

Onze partner Edenred lanceert een gloednieuwe kaart die de wereld van de maaltijdcheques in België op zijn kop zal zetten. Voor u als horecabedrijf betekent dit dat u nog meer mogelijkheden krijgt om alles uit Ticket Restaurant te halen! Wacht niet langer en aanvaard de Edenred-kaart om heel eenvoudig nieuwe klanten aan te trekken, klanten gemiddeld méér te laten spenderen en uw omzet met gemiddeld 7 % te verhogen. Van kinderspel gesproken!

Om welke nieuwe troeven gaat het?

Achter de nieuwe kaart schuilt een combinatie van de technologieën van Edenred en Mastercard. Dat betekent dat ze automatisch kan worden gebruikt in alle Belgische restaurants en voedingszaken die Mastercard aanvaarden. Bovendien kunt u uw klanten de keuze bieden om fysiek (al dan niet contactloos) met de kaart te betalen, of – en dat is een primeur op deze markt – mobiel te betalen met Google Pay. Uw beste kaart ooit!

Met welke betalingsdienstverlener u ook samenwerkt, u kunt de nieuwe Edenred-kaart heel gemakkelijk en zonder technische poespas aanvaarden!

  • Met een betaalterminal: Worldline, CCV, Ingenico, Loyaltek …
  • Met een app op de smartphone: Payconiq by Bancontact, Apple Pay, Google Pay …

Nieuwe technologieën, steeds meer mogelijkheden … Bij Edenred doen we er alles aan om het leven van uw klanten makkelijker te maken en uw dagelijkse werk te verlichten!

NB: Hebt u nog geen terminal? Denk er dan aan dat u sinds 1 juli verplicht bent om uw klanten een elektronisch betaalmiddel ter beschikking te stellen.

Een speciaal tarief voor leden!

De Horecafederatie Brussel denkt aan u: al onze leden kunnen korting krijgen door een kortingscode op te geven bij het ondertekenen van het contract met Edenred. Dat betekent dat u een deelnemingstarief van 1,02 % in plaats van 1,55 % krijgt voor alle transacties met Ticket Restaurant! Om deze kortingscode te ontvangen, gelieve contact op te nemen met Vincent Aggujaro van de Federatie Horeca Brussel.

Hoe profiteert u van dit aanbod?

U aanvaardt de Edenred-kaart al

U kunt de nieuwe Edenred-kaart automatisch aanvaarden. Omdat beide technologieën op één kaart staan, kan voorrang worden gegeven aan het bestaande Edenred-systeem in uw zaak. Op technisch vlak hoeft er niets te gebeuren. De nieuwe kaart zal geleidelijk worden uitgerold, en een tijdlang zult u twee soorten kaarten zien voorbijkomen. In totaal circuleren er immers ruim 1,5 miljoen Edenred-kaarten op de Belgische markt.

U aanvaardt de Edenred-kaart nog niet

Alles wat u moet doen, is uw contract voor Ticket Restaurant online invullen en uw btw-nummer en de identificatiegegevens van uw betaalterminal opgeven. Vergeet zeker de kortingscode niet. Automatische activering op afstand, zonder kosten zolang er geen transacties worden uitgevoerd. Zo gaat dat bij Edenred: niets dan voordelen! Treed in enkele klikken toe op edenred.be!

Ticket Restaurant, dat is tot € 160 per persoon per maand, te besteden in de voedingssector, voor maaltijden of kant-en-klare voedingsmiddelen. Bent u de manager van een restaurant of hotel? Waar wacht u nog op? Profiteer er nu van!

Hebt u nog vragen? Neem een kijkje op de website edenred.be of mail naar het commerciële team van Edenred via affiliatenetwork-be@edenred.com.

 Viel uw keuze voor ecocheques dit jaar op Edenred?

Herinnering: uw paritair comité 302 voorziet in de toekenning van € 250 aan ecocheques per werknemer voor het einde van het jaar. Als lid van de federatie profiteert u bij Edenred van een uitzonderlijke korting van 40 % op uw basis-prestatievergoeding. Bestel uw cheques vandaag nog op edenred.be!

Lees ook: Uw Edenred voordelen