Be Horeca


Be Horeca is het driemaandelijks magazine van de Federatie Horeca Brussel.

 


Be Horeca 8
Be Horeca 8

Be Horeca 8 - 12/23

Op het menu: een blik op de wedstrijd Be Cheffe, het belang van meubilair in een zaak, vrij beheer, de valkuilen van het kopen van een horecazaak, het beheren van de kosten van grondstoffen, restaurants of hotels waar je oudejaarsavond kunt vieren... maar ook veel informatie over je Federatie en goed beheer van een horecazaak.

 

 

 

 


Be Horeca 7
Be Horeca 7

Be Horeca 7 - 09/23

Op het menu: alcohol voor vrouwen, de belangrijkste uitdagingen van de horeca, brouwerijcontracten, de kunst van het parfumeren in hotels, (her)financiering van je cateringproject, 6 Brusselse brunches... en nog veel meer praktische informatie om je op weg te helpen als horecaondernemer.

 

 

 

 


Be Horeca 6
Be Horeca 6

Be Horeca 6 - 06/23

Op het menu: de jacht op bonussen, een update over de witte doos, een ontmoeting met de AFSCA, de geheimen van een goed kostenbeheer, lokale producenten in Brussel, het belang van geluid in een zaak... En nog veel meer tips om je te helpen in je dagelijkse werk als horecaondernemer!

 

 

 

 


Be Horeca 5
Be Horeca 5

Be Horeca 5 - 03/23

Op het programma: de evolutie van de hotelsector in Brussel, alle informatie over de nieuwe regelgeving inzake professionele biobrandstoffen, inspirerende werkvormen, advies over hoe een coherent concept te creëren, een overzicht van de regelgeving... En nog veel meer informatie om u te helpen in uw werk als cateraar!

 

 

 

 


Be Horeca 4
Be Horeca 4

Be Horeca 4 - 12/22

 

 

 

 

 

 


Be Horeca 3
Be Horeca 3

Be Horeca 3 - 09/22

Voor de start van het nieuwe schooljaar hebben we gekozen voor de volgende thema's: informatie en aandacht voor mobiliteit in Brussel. Een 100% horeca en 100% actuele mix! Op de agenda: informatie, juridische en sociale kwesties, mobiliteit in de echte wereld en twee recyclageprojecten om de werkomgeving te verbeteren.

 

 

 

 


Be Horeca Terrassen
Be Horeca Terrassen

Speciale Editie 1 - Terrassen - 07/22

In dit speciale seizoen geeft het Be Horeca team u 25 must-see terrassen in Brussel.

 

 

 

 

 


Be Horeca 2
Be Horeca 2

Be Horeca 2 - 05/22

Op de agenda: de 6 favoriete kantines van de chef van een tweesterrenrestaurant Sang Hoon Degeimbre, de hausse aan hybride ruimtes - etablissementen die horeca en andere commerciële activiteiten combineren - en de gedetailleerde toelichting van het sociaal secretariaat Horecafocus over de Blackbox en de optimalisatie van de nachturen in de horeca.

 

 

 


Be Horeca 1
Be Horeca 1

Be Horeca 1 - 03/22

Al het laatste horecanieuws binnen handbereik. Op het menu: ons speciale crisisdossier over het terugkaatsen van het Coronavirus, de favoriete kantines van Eric Boschman, Food Markets, ventilatietechnologieën voor de horeca en onze rubriek chantage en online reputatie. En nog veel meer 100% Horeca-onderwerpen die op u wachten!

 

 

 


Horeca Journaal
Horeca Journaal

Horeca Journaal - 10/21