Apéro Club

Apéro Club

 

De Apero Club is een dynamische bijeenkomst van professionals uit de horeca om in een open forum actuele onderwerpen uit de sector te bespreken. In deze editie vertelt een nieuwe spreker over bedrijven die met de horeca in de stad werken. Dit gebeurt aan de hand van een oefening.

 


Apéro Club #3 - 26/06/23

Voor de derde editie van de Apéro Club behandelden we het thema van incentives en (her)financiering. Pierre Hermant, CEO van finance&invest.brussels, en Stéphanie Sauvage, Gedelegeerd Bestuurder van Economie en Werkgelegenheid Brussel, kwamen de premies en (her)financieringsoplossingen voorstellen die tot uw beschikking staan om u te helpen uw cashflow te verbeteren, nieuwe projecten te ontwikkelen, uw energiekosten te verlagen, enz.

Documenten (beschikbaar voor onze leden) :

 


Apero Club #2 - 27/03/23

Voor de tweede editie van de Apéeo Club behandelden we het thema kostenbeheer. Verschillende sprekers presenteren oplossingen en ideeën om u te helpen uw kosten beter te beheren en uw rentabiliteit te verhogen.

Lees het verslag van de tweede Apéro Club.

Documenten (beschikbaar voor onze leden) :

 


Apero Club #1 - 23/01/23

Tijdens de eerste editie van de Apero Club bespraken we het toen zeer actuele thema van de loonindexering. David Debin, de sociale specialist van de Horeca Federatie in Brussel, zal verantwoordelijk zijn voor het sociale budget van uw bedrijf.

Lees het verslag van de eerste Apero Club.

Documenten (beschikbaar voor onze leden) :