Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5602 Views
horeca brussel preventie
Nieuws

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

  • 9 oktober 2025
  • 319 Views
codes nace bel horeca 2025
Nieuws

Correctie van de NACE-BEL-codes 2025: wat horecazaken moeten weten

  • 9 oktober 2025
  • 262 Views
Prijs van het bord Horeca Brussel
Nieuws

De echte prijs van een bord in de horeca: een luxe... voor de klant, niet voor de uitbater

  • 9 oktober 2025
  • 539 Views
barracuda brussel hotels en catering
Nieuws

Investeren in de horeca in Brussel: risicovol terrein of kans voor buitenlandse investeerders?

  • 8 oktober 2025
  • 314 Views
oxalis keuken horeca brussel
Horeca Federatie

Oxalis, de eerste 100% plantaardige kookschool, opent haar deuren in Brussel

  • 29 september 2025
  • 422 Views
horeca brussel preventie
Nieuws

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

 

  • 9 oktober 2025
  • 319 Views
Meer lezen
codes nace bel horeca 2025
Nieuws

Correctie van de NACE-BEL-codes 2025: wat horecazaken moeten weten

 

  • 9 oktober 2025
  • 262 Views
Meer lezen
Prijs van het bord Horeca Brussel
Nieuws

De echte kostprijs van het bord in de horeca: een luxe voor de klant, niet voor de uitbater

 

  • 9 oktober 2025
  • 539 Views
Meer lezen
barracuda brussel hotels en catering
Nieuws

Investeren in de horeca in Brussel: risicovol terrein of kans voor buitenlandse investeerders?

 

  • 8 oktober 2025
  • 314 Views
Meer lezen
oxalis keuken horeca brussel
Horeca Federatie

Oxalis, de eerste 100% plantaardige kookschool, opent haar deuren in Brussel

 

  • 29 september 2025
  • 422 Views
Meer lezen
onafhankelijke zwangere vrouw horeca brussel
Horeca Federatie

Moederschapsverlof: een duwtje in de rug voor zelfstandigen in 2026

 

  • 26 september 2025
  • 497 Views
Meer lezen
elektronische facturatie horeca brussel
Nieuws

Elektronische facturatie: ben je klaar voor januari 2026?

 

  • 23 september 2025
  • 460 Views
Meer lezen
Refoodgees
Nieuws

Refoodgees: van idee tot overdracht, het mooie verhaal van Arthur met de incubator Kokotte

 

  • 10 september 2025
  • 766 Views
Meer lezen
apero club horeca brussel
Horeca Federatie

Apéro Club #8: Waarom de toekomst van de Horeca samen wordt opgebouwd

  • 9 september 2025
  • 823 Views
Meer lezen
Kanaal
Nieuws

Kanal: de comeback van een vergeten Brusselse wijk

 

  • 8 september 2025
  • 751 Views
Meer lezen
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 95

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
horeca brussel preventie

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

9 oktober 2025
codes nace bel horeca 2025

Correctie van de NACE-BEL-codes 2025: wat horecazaken moeten weten

9 oktober 2025
Prijs van het bord Horeca Brussel

De echte kostprijs van het bord in de horeca: een luxe voor de klant, niet voor de uitbater

9 oktober 2025
barracuda brussel hotels en catering

Investeren in de horeca in Brussel: risicovol terrein of kans voor buitenlandse investeerders?

8 oktober 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
horeca brussel preventie

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

9 oktober 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy