Aanwerving

Het vinden van personeel, zowel in de eetzaal als in de keuken, is een van de grootste problemen waarmee de horeca tegenwoordig te kampen heeft. Het vinden van goed opgeleid personeel dat bereid is te werken, is vandaag dan ook moeilijk, zo niet onmogelijk. Wat ontbreekt zijn niet de projecten, maar de mensen om ze uit te voeren.

Het is in deze context dat de Federatie Horeca Brussel u uitnodigt om uw werkaanbieding of sollicitatie te posten op deze site gewijd aan de Brusselse Horeca.

Kunnen documenten helpen?

De Horecafederatie Brussel stelt u 6 nuttige documenten ter beschikking die u kunt kopiëren en plakken om uw advertentie voor te bereiden.

-> kelner aankondiging

-> "plongeur" aankondiging

-> advertentie voor een keukenhulp

-> advertentie hoofdkelner

-> aankondiging hoofd van de partij

-> aankondiging chef keuken

Hoe aanwerven met Select Actiris?

U krijgt een doorverwijs consulent toegewezen

Deze consultant kent uw activiteitensector en de Brusselse context. U kunt contact met hem opnemen tijdens de procedure.

  1. U legt uit naar welk(e) profiel(en) u op zoek bent. Uw consultant zal u ook specifieke vragen stellen over uw behoeften en uw werkaanbod.
  2. U profiteert van een persoonlijk plan. Uw consultant analyseert uw verzoek en zoekt de beste oplossing voor u. Hij of zij is gespecialiseerd in uw sector en zal u adviseren over de meest geschikte aanwervingsplannen voor uw behoeften.
  3. Uw consultant gaat voor u op zoek naar de ideale kandidaat. Met meer dan 85.000 kandidaten heeft Actiris de grootste database in Brussel. Uw consultant gaat op zoek naar geschikte kandidaten. Ondertussen hoeft u zich nergens zorgen over te maken en uw bedrijf draaiende te houden.
  4. U zult profiteren van een voorselectie van maximaal 6 kandidaten. Select Actiris ontmoet werkzoekenden met het juiste profiel en voert voor u een voorselectie uit. Binnen 15 dagen stellen we maximaal 6 kandidaten voor. Deze dienst is volledig gratis.
  5. Je ontmoet de kandidaten voor een gesprek. Natuurlijk bent u vrij om iemand in te huren of niet.

Er zij op gewezen dat dit soort steun alleen beschikbaar is voor vacatures van ten minste halftijds en met een contractduur van ten minste 3 maanden.

Geeft u er de voorkeur aan uw eigen aanwervingen te beheren? Dit is ook mogelijk door te kiezen voor autonoom beheer van uw vacatures..

Samenwerken

Bent u ervan overtuigd dat My Select Actiris de juiste oplossing is voor de aanwerving van uw toekomstige medewerkers? Download uw samenwerkingsovereenkomst. -> Nuttige documenten -> Blanco overeenkomst - Blanco conventiedocx (45,1 kb)

Lees meer

Onze Selecteer Actiris gids informeert u over onze diensten en biedt u een inventaris van de bestaande premies en opleidingen.

Wilt u meer informatie? Neem nu contact op met uw adviseur!

Aarzel niet om ons uw werkaanbieding te sturen met vermelding van de functie (zie onderstaand document), het soort contract (vast, tijdelijk, flexwerk, student...), het contract (voltijds, deeltijds...), de vereiste ervaring, de vereiste talen en de contactgegevens -> Aanbiedingen die deze informatie niet vermelden, worden niet in aanmerking genomen. Deze aanbiedingen blijven drie maanden lang volledig gratis beschikbaar.

Stuur je jobaanbieding naar : secretariat@fedhorecabruxelles.be