Horeca Academie Brussel

Horeca Academie Brussel

De Horeca Academy Brussels werd opgericht door de Horecafederatie Brussel en de EFP als antwoord op het gebrek aan hooggekwalificeerd personeel en specifieke opleidingen voor professionals in de horecasector die hun uitmuntendheidsniveau willen behouden. Wat staat er op het menu? Uitzonderlijke masterclasses die technische en ondernemersvaardigheden combineren.

 

Masterclasses voor restaurateurs

Horeca staat synoniem voor passie, creativiteit en een oprechte toewijding aan klanttevredenheid. In een voortdurend veranderende wereld is het essentieel om open te blijven staan voor leren en innoveren. Dat is precies wat de Horeca Academy Brussel nastreeft. Haar doel? Horecaprofessionals helpen om hun culinaire en ondernemersvaardigheden te ontwikkelen via praktische en theoretische opleidingen.

 

Geavanceerde technieken en ondernemend management

Een van de kenmerken van de Horeca Academy Brussel is de aanpak waarbij gerenommeerde chefs of professionals met geavanceerde expertise in hun vakgebied worden uitgenodigd. Zij delen hun kennis om horecaprofessionals de tools te geven die ze nodig hebben om te evolueren, hun bestaande klantenkring te behouden, nieuwe klanten aan te trekken en hun zaak te laten groeien.

Hoewel de keuken ontegensprekelijk een sleutelfactor is in het succes van een horecazaak, hangt het voortbestaan ervan op lange termijn in grote mate af van de ondernemersvaardigheden van het team. De masterclasses van Horeca Academy Brussel beperken zich daarom niet tot koken, maar behandelen ook de cruciale aspecten van het runnen van een restaurant.

Deze dynamische, interactieve cursussen combineren culinaire techniek en ondernemerschap om goed afgeronde professionals voort te brengen. Het doel is om van chef-koks ondernemers te maken, om hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en te floreren in een steeds competitievere restaurantmarkt.

 

Praktische informatie

De opleidingen van Horeca Academy Brussels worden aangeboden aan een aantrekkelijke prijs, zodat ze geen belemmering vormen voor professionals in de horeca. De prijs van een masterclass bedraagt €90 (incl. btw) voor leden van de Fédération Horeca Bruxelles (vraag uw kortingscode via e-mail naar secretariat@fedhorecabruxelles.be), €130 (incl. btw) voor niet-leden en gratis voor drie laatstejaarsstudenten van het EFP in het volwassenenonderwijs - restaurateur/cateraar (geselecteerd op basis van een motivatiebrief). De masterclasses vinden plaats in het EFP, Rue de Stalle 292B - 1180 Ukkel.

 


Aankomende masterclasses

  • 16/10/23 Chef-kok aan huis, de geheimen van een geslaagd evenement" met Arnaud Delvenne en "Hoe promoot ik een evenement op Instagram".
  • 27/11/23 De vol-au-vent van vroeger maakt een uitstapje naar de tafels van vandaag met Alain Boschman en "Promoten van lokale producten en kortsluiting 'APAQ-W'" met Eric Boschman.
Informatie en registratie op https://horeca-academy.brussels/