Federatie Horeca Brussel Nieuws Nieuws Neem deel aan onze reeks workshops om de winstgevendheid van uw cateringbedrijf te optimaliseren
Nieuws Opleiding

Neem deel aan onze reeks workshops om de winstgevendheid van uw cateringbedrijf te optimaliseren

horeca federatie brussel trainingsworkshops

 

 

In samenwerking met BB Consulting biedt de Federatie Horeca Brussel een reeks gratis workshops aan gericht op het optimaliseren van uw winst. Tijdens deze trainingen leert u de meest relevante tools kennen om de resultaten van uw zaak te verbeteren. Deze praktische sessies van 4 uur zijn ontworpen om direct te worden gebruikt in uw dagelijkse werk en hebben een hoge capaciteit. Schrijf u snel in voor de workshop van uw keuze!

WORKSHOP MENU ENGINEERING

Hoe kan ik een effectief en efficiënt menu samenstellen? Met welke indicatoren moet ik rekening houden bij het bepalen van mijn kosten? Hoe onderscheid te maken tussen de gevraagde gemiddelde prijs en de gerealiseerde prijs? Onze expert geeft concreet advies over deze vragen. Het programma is beschikbaar:

  • Inleiding tot Menu Engineering
  • Analyse van verkoopgegevens
  • Beginselen van OMNES in HORECA
  • Identificatie van populaire en winstgevende gerechten
  • Ontwerp van aantrekkelijke menu's
  • Praktische workshops en situatiesimulaties

Wanneer? Maandag 27 mei van 9.30 tot 13.30 uur
Waar? Guldenvlieslaan 21, 1050 Elsene
Voor wie? Leden van de Federatie Horeca Brussel (Nog geen deksel ? Sluit u hier aan)

Ontdek alle details en schrijf u in!

WORKSHOP VOORRAADBEHEER

Hoe beheer je de totale controle van goederen? Waar zijn voorraden en systematische voorraadwaardering belangrijk? Hoe beschermt u uw klanten? Uw expert kan deze vragen beantwoorden met behulp van het volgende programma:

  • Inleiding en verduidelijking van het concept van voorraadbeheer
  • Soorten voorraden en hun waarderingen
  • De benaderingen en het concept van TCO (Total Cost of Ownership)
  • Variabelen van leveranciersonderhandelingen in de HORECA
  • Welke methoden en indicatoren voor mijn bedrijf? (omzetsnelheid, omloopsnelheidsratio...)

Wanneer? Maandag 17 juni van 9.30 tot 13.30 uur
Waar? Guldenvlieslaan 21, 1050 Elsene
Voor wie? Leden van de Federatie Horeca Brussel (Nog geen deksel ? Sluit u hier aan)

Ontdek alle details en schrijf u in!

WORKSHOP PRESTATIE-INDICATOREN

Identificeer met deze workshop de verschillende relevante prestatie-indicatoren voor uw zaak en leer de resultaten duidelijk te interpreteren. Het programma omvat:

  • Inleiding tot prestatie-indicatoren
  • Soorten prestatie-indicatoren (financieel versus niet-financieel)
  • Welke prestatie-indicatoren zijn relevant voor mijn bedrijf?
  • Het gebruik van prestatie-indicatoren voor besluitvorming
  • Praktische workshop en situatiesimulaties

Wanneer? Maandag 24 juni van 9.30 tot 13.30 uur
Waar? Guldenvlieslaan 21, 1050 Elsene
Voor wie? Leden van de Federatie Horeca Brussel (Nog geen deksel ? Sluit u hier aan)

Bekijk alle details en kom langs!

Bent u nog geen lid van de Federatie Horeca Brussel? Sluit u dan bij ons aan via deze link

Mobiele versie afsluiten