Horecafocus
Opleidingen

Horecafocus: de kneepjes van het arbeidsrecht in de horeca onder de knie

 

In juni 2024 komt onze partner Horecafocus terug met zijn niet te missen cursus “Arbeidsrecht in drie diensten”, die ondernemers in de horeca een praktisch en uitgebreid inzicht biedt in de complexe wereld van het arbeidsrecht.

Training in een oogopslag

Tijdens de cursus komen verschillende onderwerpen aan bod die van cruciaal belang zijn voor ondernemers, variërend van arbeidscontracten tot arbeidsreglementen, van flexbanen tot overwerk, van loonkosten tot salarisoptimalisatie en arbeidstijdreglementen die specifiek zijn voor de horeca. Andere punten zoals ontslag, ziekte en andere afwezigheden, ecocheques en maaltijdcheques komen ook uitgebreid aan bod. Bijzondere nadruk zal worden gelegd op de nieuwste ontwikkelingen.

Waarom meedoen?

Gezien de vele veranderingen die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden, is deze cursus een must voor elke werkgever die met vertrouwen door het complexe landschap van het arbeidsrecht wil navigeren. Of je nu nieuw bent op dit gebied of de cursus al eerder hebt gevolgd, deze sessie biedt een essentiële opfrisser.

In de praktijk

De cursus is gestructureerd in drie delen, waardoor je gegarandeerd een diepgaande onderdompeling krijgt in elk aspect van het arbeidsrecht. De sessies vinden plaats in kleine groepen om maximale interactie te stimuleren. Deelnemers krijgen de kans om specifieke vragen te stellen en relevante voorbeelden uit hun eigen ervaring te delen.

  • Dinsdag 4 juni (deel 1)
  • Dinsdag 11 juni (deel 2)
  • Dinsdag 18 juni (deel 3)

Tijd: Van 9 uur tot ongeveer 13.30 uur (inclusief broodjesbuffet)
Locatie: Horecafocus Bruwal, Kolonel Bourgstraat 105A – 1140 Evere (Excellis-gebouw)

De volledige cursus kost € 1.100 (excl. btw). Afhankelijk van je bedrijf kunnen bonussen of subsidies van toepassing zijn.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer vroeg! Ga voor meer informatie en om te reserveren naar info@horecafocusbruwal.be of bel 02 897 33 30.

Bent u lid van de Federatie Horeca Brussel? Profiteer dan van 15% korting op de opleiding “Arbeidsrecht in drie diensten” van onze partner Horecafocus!

Horecafocus is de enige allesomvattende nationale HR-partner voor het Paritair Comité 302 (HoReCa+). Exclusieve sectorexpertise gespecialiseerd in het optimaliseren van salarissen en personeelskosten.