Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5234 Views
Nieuws

Horecaverzekering: de essentiële checklist om uw zaak te beschermen

  • 4 september 2025
  • 220 Views
restaurant horeca brussel
Nieuws

5 nieuwe adressen in Brussel deze herfst

  • 27 augustus 2025
  • 379 Views
pizza en pasta schotel
Nieuws

Mozzarella Power: wanneer de Italiaanse keuken succesvol is in Brussel

  • 25 augustus 2025
  • 435 Views
Lila 29
Nieuws

5 nieuwe terrassen die de zomer verlengen  

  • 18 augustus 2025
  • 508 Views
restaurant jayu ©Schrodinger 
Nieuws

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

  • 8 augustus 2025
  • 777 Views
Be Horeca

Be-Solutions: (Her)financiering van uw horecaproject

 

  • 5 oktober 2023
  • 4216 Views
Meer lezen
Wie runt de keuken? Cheffes!
Be Horeca

Be-Woman: Wie runt de keuken? Cheffes!

 

  • 5 oktober 2023
  • 3874 Views
Meer lezen
LEKKER ETEN ONDERWEG
Be Horeca

Be-agenda : Noteer de niet te missen evenementen in je agenda 

  • 23 september 2023
  • 555 Views
Meer lezen
Brussel
Be Horeca

Be-retro: een terugblik op gebeurtenissen 

  • 23 september 2023
  • 577 Views
Meer lezen
Europese vlaggen
Be Horeca

Be-european : Voedselverspilling tegengaan: een Europese uitdaging

  • 23 september 2023
  • 674 Views
Meer lezen
restaurant horeca
Be Horeca

Be-durable : Duurzame labels: wat zijn de voor- en nadelen voor mijn restaurant?

 

  • 23 september 2023
  • 972 Views
Meer lezen
nachtleven
Be Horeca

Be-nightlife: Het antwoord van de uitgaanswereld op agressie en pesterijen

 

  • 23 september 2023
  • 642 Views
Meer lezen
Guy Quirynen umamido
Be Horeca

Succes-verhaal: Umamido, de ramenrevolutie door Guy Quirynen

 

  • 23 september 2023
  • 930 Views
Meer lezen
restaurant bord 2
Be Horeca

Be-trends: De horecamarkt in Brussel: boom of baisse? 

  • 23 september 2023
  • 2835 Views
Meer lezen
Be Horeca

Winstgevendheid: Hoe bepaal je de verkoopprijs en optimaliseer je de winstgevendheid van je menu?

  • 23 september 2023
  • 608 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • ...
  • 94

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar

Horecaverzekering: de essentiële checklist om uw zaak te beschermen

4 september 2025
restaurant horeca brussel

5 nieuwe adressen in Brussel deze herfst

27 augustus 2025
pizza en pasta schotel

Mozzarella Power: wanneer de Italiaanse keuken succesvol is in Brussel

25 augustus 2025
Lila 29

5 nieuwe terrassen die de zomer verlengen  

18 augustus 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021

Horecaverzekering: de essentiële checklist om uw zaak te beschermen

4 september 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy