Restaurants

Werken om te voldoen aan de AFSCA normen?

Tijdens de beurs Saveurs et Métiers, van zondag 27 tot en met dinsdag 29 januari 2019, interviewde Horeca TV.

Meer lezen
Opleiding

Dossier l'écailler - een winnende investering III

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Homard, langouste et bulot” use_theme_fonts=”yes”][stm_icon height=”30″ icon=”stmicon-microphone”][vc_custom_heading text=”Homard” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Le homard est un crustacé qui vit dans la mer..

Meer lezen
Nieuws

Fabian Maingain: "We moeten ervoor zorgen dat er voor, tijdens en na de locaties gecoördineerd toezicht is".

Gesprek met Brussels parlementslid en wethouder, verantwoordelijk voor Economische Zaken, Werkgelegenheid, Smart City en de.

Meer lezen
Nieuws

Mineral Tour 2019: Alcoholvrije cocktailrecepten op uw menu

In het kader van de Mineral Tour 2019 en in samenwerking met de Federatie tegen Kanker.

Meer lezen
Cafés

Ontdek de cocktailtraining met Filippo Baldan!

Van de klassieke cocktail tot het meest originele aperitief, de cocktailopleiding van Filippo Baldan laat je de wereld van.

Meer lezen
Opleiding

Dossier De visboer - een winnende investering I

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Introduction au métier d’écailler Syllabus de Toni Rodriguez sur le métier d’écailler. La Fédération Horeca reçoit énormément de demandes.

Meer lezen
Nieuws

Trend: De 'nieuwe straatvoedsel'-revolutie?

Nog steeds weinig bekend of erkend, heeft het "nieuwe straatvoedsel" de laatste jaren aan belang gewonnen. "Nieuwe straat.

Meer lezen
Restaurants

Foodtrucks: tips voor een goede start!

Streetfood, dat in de Verenigde Staten heel gewoon is, komt naar Europa. In Brussel hebben we sindsdien gezien.

Meer lezen
Cafés

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

De overdracht van een horecabedrijf blijft een complex onderwerp en een mogelijkheid waarvan zelden gebruik wordt gemaakt. Het gevolg is dat een groot aantal horecabedrijven nog in overdracht is.

Meer lezen