Horeca Federatie

Vaderschapsverlof voor zelfstandigen?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A partir du 1er mai 2019, le congé de paternité pour les indépendants sera un fait. Les pères ou co-parents.

Meer lezen
Juridische informatie

Modernisering van het burgerlijk wetboek: nieuwe elementen waarmee rekening moet worden gehouden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Comme beaucoup d’établissements Horeca, vous gérer les réservations de vos clients par sms ou mails : attention des changements juridiques.

Meer lezen
Sociale informatie

Recht op een derde kans voor zelfstandigen

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Mise en place d’un revenu de remplacement pour les indépendants !” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]La Commission Economie de la Chambre a adopté.

Meer lezen
Sociale informatie

Premies van het Brussels Gewest om uw bedrijf te stimuleren!

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Vous êtes entrepreneur établi en Région de Bruxelles-Capitale ou comptez le devenir ? Vous êtes propriétaire dans la Région.

Meer lezen
Nieuws

De zelfstandigen zullen binnenkort sneller kunnen profiteren van de verhoogde interventie

De Raad van Ministers heeft een voorstel daartoe van de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid goedgekeurd.

Meer lezen
Nieuws

Groot succes voor de conferentie over financiële steun voor zelfstandigen in Brussel

Financiële producten en premies voor algemene investeringen zijn twee mogelijkheden die door horecabedrijven te vaak worden vergeten.

Meer lezen
Nieuws

Een nieuwe keuken voor het beroepsonderwijs: de horecaopleiding wordt gemoderniseerd

Deze nieuwe keuken wordt volledig uitgerust: pizzaoven, broodoven, stoomoven, bakkamer, vacuümverpakkingsmachine, enz.

Meer lezen
Horeca Federatie

Federatie Horeca Brussel organiseert een receptie over "de toekomst van Brussel

Terwijl de hoofdstad van Europa - haar restaurants, hotels en winkels - verandert, verandert ook de manier waarop zij wordt bestuurd.

Meer lezen
Opleiding

Horecatrainingen in mei/juni 2019

Schrijf je nu in! Interesse? Voor alle inschrijvingen of opmerkingen: Alle cursussen zijn beschikbaar op de.

Meer lezen
Opleiding

Dossier l'écailler - een winnende investering - V

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Crevette, crabe et gambas” use_theme_fonts=”yes”][stm_icon height=”30″ icon=”stmicon-loupe”][vc_custom_heading text=”Crevettes” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Les crevettes grises et bouquets trouvent toujours leur place sur.

Meer lezen