Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 4785 Views
flessen alcohol
Nieuws Personeelszaken

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

  • 17 juli 2025
  • 133 Views
smaakprogramma hospitality brussel
Nieuws

TASTE: tot €25.000 voor Brusselse kleine en middelgrote cateringbedrijven die innoveren in de voedingssector

  • 17 juli 2025
  • 166 Views
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT
Nieuws Restaurants

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

  • 16 juli 2025
  • 241 Views
kunstmatige intelligentie gastvrijheid brussel
Nieuws

Kunstmatige intelligentie en Horeca: de stille revolutie

  • 15 juli 2025
  • 224 Views
vastgoedpremies hotels en catering brussel
Nieuws

Vastgoedpremies: Brussel stimuleert investeringen

  • 15 juli 2025
  • 199 Views
"Het beste afval is het afval dat we niet produceren...".
Be Horeca

Be-Durable: "Het beste afval is het afval dat we niet produceren...".

 

  • 15 juni 2022
  • 1002 Views
Meer lezen
Een gids voor welzijn op het werk
Be Horeca

Be-Social: instructies voor welzijn op het werk

 

  • 15 juni 2022
  • 843 Views
Meer lezen
Is het echt nuttig om je Horeca te lokaliseren?
Be Horeca

Be-Q&A: Is het echt nuttig om te weten waar je cateringbedrijf is gevestigd?

 

  • 15 juni 2022
  • 791 Views
Meer lezen
Federatie Horeca Brussel
Be Horeca

Be-Federation: het bestuur van de Fédération Horeca Bruxelles breidt uit

 

  • 15 juni 2022
  • 993 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be Horeca 6 - Redactie

 

  • 15 juni 2022
  • 711 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Federatie - een erfenis van passie.

  • 3 juni 2022
  • 1655 Views
Meer lezen
Nieuws

Primo starters Horeca: eenmalige verlaging van de sociale lasten met 100 euro.

  • 1 juni 2022
  • 1467 Views
Meer lezen
Nieuws

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

  • 30 mei 2022
  • 70037 Views
Meer lezen
Nieuws

Julie Nullens uit Brussel wint de wedstrijd Beste Barman van België 2022!

  • 30 mei 2022
  • 2849 Views
Meer lezen
Nieuws Ronde tafel

Beperkte inhoud

  • 17 mei 2022
  • 2758 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • ...
  • 93

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025
smaakprogramma hospitality brussel

TASTE: tot 25.000 € voor Brusselse Horeca-kmo’s die innoveren in duurzame voeding en toerisme

17 juli 2025
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

16 juli 2025
kunstmatige intelligentie gastvrijheid brussel

Kunstmatige intelligentie en Horeca: de stille revolutie

15 juli 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy