Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5645 Views
horeca brussel preventie
Nieuws

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

  • 9 oktober 2025
  • 499 Views
codes nace bel horeca 2025
Nieuws

Correctie van de NACE-BEL-codes 2025: wat horecazaken moeten weten

  • 9 oktober 2025
  • 419 Views
Prijs van het bord Horeca Brussel
Nieuws

De echte prijs van een bord in de horeca: een luxe... voor de klant, niet voor de uitbater

  • 9 oktober 2025
  • 1372 Views
barracuda brussel hotels en catering
Nieuws

Investeren in de horeca in Brussel: risicovol terrein of kans voor buitenlandse investeerders?

  • 8 oktober 2025
  • 448 Views
oxalis keuken horeca brussel
Horeca Federatie

Oxalis, de eerste 100% plantaardige kookschool, opent haar deuren in Brussel

  • 29 september 2025
  • 490 Views
Be Horeca

Be-Solutions: (Her)financiering van uw horecaproject

 

  • 5 oktober 2023
  • 4631 Views
Meer lezen
Wie runt de keuken? Cheffes!
Be Horeca

Be-Woman: Wie runt de keuken? Cheffes!

 

  • 5 oktober 2023
  • 3997 Views
Meer lezen
LEKKER ETEN ONDERWEG
Be Horeca

Be-agenda : Noteer de niet te missen evenementen in je agenda 

  • 23 september 2023
  • 726 Views
Meer lezen
Brussel
Be Horeca

Be-retro: een terugblik op gebeurtenissen 

  • 23 september 2023
  • 692 Views
Meer lezen
Europese vlaggen
Be Horeca

Be-european : Voedselverspilling tegengaan: een Europese uitdaging

  • 23 september 2023
  • 880 Views
Meer lezen
restaurant horeca
Be Horeca

Be-durable : Duurzame labels: wat zijn de voor- en nadelen voor mijn restaurant?

 

  • 23 september 2023
  • 1101 Views
Meer lezen
nachtleven
Be Horeca

Be-nightlife: Het antwoord van de uitgaanswereld op agressie en pesterijen

 

  • 23 september 2023
  • 774 Views
Meer lezen
Guy Quirynen umamido
Be Horeca

Succes-verhaal: Umamido, de ramenrevolutie door Guy Quirynen

 

  • 23 september 2023
  • 1065 Views
Meer lezen
restaurant bord 2
Be Horeca

Be-trends: De horecamarkt in Brussel: boom of baisse? 

  • 23 september 2023
  • 2964 Views
Meer lezen
Be Horeca

Winstgevendheid: Hoe bepaal je de verkoopprijs en optimaliseer je de winstgevendheid van je menu?

  • 23 september 2023
  • 761 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 95

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
horeca brussel preventie

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

9 oktober 2025
codes nace bel horeca 2025

Correctie van de NACE-BEL-codes 2025: wat horecazaken moeten weten

9 oktober 2025
Prijs van het bord Horeca Brussel

De echte kostprijs van het bord in de horeca: een luxe voor de klant, niet voor de uitbater

9 oktober 2025
barracuda brussel hotels en catering

Investeren in de horeca in Brussel: risicovol terrein of kans voor buitenlandse investeerders?

8 oktober 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
horeca brussel preventie

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

9 oktober 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy