Redactie november 2019: "De kern van het probleem blijft het gebrek aan personeel".
De horeca maakt een grote crisis door in Europa, en in het bijzonder in België. Deze keer is het geen crisis.
De horeca maakt een grote crisis door in Europa, en in het bijzonder in België. Deze keer is het geen crisis.
Sinds enkele jaren is voedsel een van de pijlers van duurzame ontwikkeling. Zowel burgers als overheden moedigen een verandering aan.
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Réuni à Lausanne les 6 et 7 octobre 2019, le Forum des associations hôtelières francophones a travaillé à résoudre.
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Les statistiques le prouvent, l’Horeca subit une importante crise. De grandes maisons anciennes mettent la « clé sous le paillasson » ou.
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Un article de Zenchef – un partenaire de la Fédération Horeca Bruxelles ” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voici un nouvel anglicisme à.
Net als in de vorige artikelen over de Horeca-conferentie over de circulaire economie is het concept nulafval nog steeds niet erg populair.
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Les allemands : la 6e clientèle touristique internationale : 6,3 % des touristes” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Un accueil de qualité complété.
Zoals reeds vermeld in ons vorig artikel - de circulaire economie is een trend die meer en meer ingang vindt in.
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habituellement réservé aux professionnels, le Marché Matinal de Bruxelles a ouvert ses portes pour sa 4e édition au grand public.
Of we het nu leuk vinden of niet, de circulaire economie is een trend waarmee we in de toekomst rekening zullen moeten houden. Met dit in gedachten.