Loyaliteitstoepassingen: een nieuw systeem om klanten te binden?
Tijdens de beurs Saveurs et Métier in Namen interviewde Horeca Tv Louise Cochu van Join.
Tijdens de beurs Saveurs et Métier in Namen interviewde Horeca Tv Louise Cochu van Join.
Tijdens de beurs Saveurs et Métiers, van zondag 27 tot en met dinsdag 29 januari 2019, interviewde Horeca TV.
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Homard, langouste et bulot” use_theme_fonts=”yes”][stm_icon height=”30″ icon=”stmicon-microphone”][vc_custom_heading text=”Homard” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Le homard est un crustacé qui vit dans la mer..
Gesprek met Brussels parlementslid en wethouder, verantwoordelijk voor Economische Zaken, Werkgelegenheid, Smart City en de.
In het kader van de Mineral Tour 2019 en in samenwerking met de Federatie tegen Kanker.
Van de klassieke cocktail tot het meest originele aperitief, de cocktailopleiding van Filippo Baldan laat je de wereld van.
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Introduction au métier d’écailler Syllabus de Toni Rodriguez sur le métier d’écailler. La Fédération Horeca reçoit énormément de demandes.
Nog steeds weinig bekend of erkend, heeft het "nieuwe straatvoedsel" de laatste jaren aan belang gewonnen. "Nieuwe straat.
Streetfood, dat in de Verenigde Staten heel gewoon is, komt naar Europa. In Brussel hebben we sindsdien gezien.