Rechtshulp

De Federatie Horeca Brussel biedt haar leden juridische bescherming en een verzekeringspolis aangepast aan de horecasector. U geniet een volledige bescherming voor de prijs van een lidmaatschap van onze federatie!

Wat is het doel van rechtsbescherming?

Rechtsbijstandverzekering – Een rechtsbijstandverzekering bestaat om uw belangen te beschermen. Het adviseert u in geval van een geschil of het risico van een geschil. Zij onderneemt een hele reeks acties voor u: van minnelijke procedures tot eventuele gerechtelijke procedures. Bovendien worden de kosten van deze acties ook gedekt door uw rechtsbijstandsverzekering.

  • Het beschermt u onafhankelijk en behartigt uw belangen in geval van een geschil.
  • Het kan onder bepaalde voorwaarden van uw belastingen worden afgetrokken (belastingvoordeel)
  • Het biedt een betere bescherming, met een bredere dekking dan de standaard rechtsbijstand die in uw persoonlijke aansprakelijkheids- of opstalverzekering zou worden opgenomen.

Waarom kiezen voor ARAG?

ARAG is een onderneming gespecialiseerd in rechtsbijstandverzekeringen

Het team bestaat uit deskundigen en juristen die voormalige advocaten zijn: zij hebben dus een zeer gedetailleerde kennis van het onderwerp

ARAG is een internationale speler die aanwezig is in meer dan 19 landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Australië en de meeste Europese landen.

Meer informatie over het ARAG-beleid vindt u hier!

Wat is het doel van een verzekeringspolis?

In samenwerking met de Horeca Federatie Brussel, biedt de maatschappij WDR, onafhankelijke verzekeringsmakelaars, u haar pakket op maat voor de Horeca aan. Inderdaad, de deskundigen van de verzekeringsmaatschappij VIVIUM hebben in samenwerking met de verzekeringsmakelaar WDR de werkelijke behoeften van restauranthouders op het gebied van verzekeringen onderzocht. Met hun lange ervaring in de sector bieden zij u een exclusief product op basis van de 3 belangrijkste verzekeringen die moeten worden afgesloten om beschermd te zijn bij de uitoefening van uw functies.

Daaraan hebben zij een groot aantal aanvullende dekkingen toegevoegd om alle eventualiteiten te dekken en u in staat te stellen uw bedrijf te zien floreren.  Rustig. Bovendien hebben wij concurrerende tarieven bedongen op de Belgische verzekeringsmarkt. Natuurlijk zullen de kwaliteit van de dienstverlening en het reactievermogen waarvoor VIVIUM en WDR Insurance bekend staan, deel uitmaken van deze verzekering.

Meer informatie over de WDR Horeca verzekering vindt u hier!