Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 4779 Views
flessen alcohol
Nieuws Personeelszaken

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

  • 17 juli 2025
  • 99 Views
smaakprogramma hospitality brussel
Nieuws

TASTE: tot €25.000 voor Brusselse kleine en middelgrote cateringbedrijven die innoveren in de voedingssector

  • 17 juli 2025
  • 134 Views
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT
Nieuws Restaurants

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

  • 16 juli 2025
  • 191 Views
kunstmatige intelligentie gastvrijheid brussel
Nieuws

Kunstmatige intelligentie en Horeca: de stille revolutie

  • 15 juli 2025
  • 183 Views
vastgoedpremies hotels en catering brussel
Nieuws

Vastgoedvergoedingen: Brussel stimuleert investeringen

  • 15 juli 2025
  • 158 Views
nachtleven
Be Horeca

Be-nightlife: Het antwoord van de uitgaanswereld op agressie en pesterijen

 

  • 23 september 2023
  • 529 Views
Meer lezen
Guy Quirynen umamido
Be Horeca

Succes-verhaal: Umamido, de ramenrevolutie door Guy Quirynen

 

  • 23 september 2023
  • 781 Views
Meer lezen
restaurant 2
Be Horeca

Be-trends: De horecamarkt in Brussel: boom of baisse? 

  • 23 september 2023
  • 2708 Views
Meer lezen
Be Horeca

Winstgevendheid: Hoe bepaal je de verkoopprijs en optimaliseer je de winstgevendheid van je menu?

  • 23 september 2023
  • 492 Views
Meer lezen
FHB
Be Horeca

Be-federation: Eerste conclusies van de Ethische Commissie van de Federatie  

 

  • 23 september 2023
  • 412 Views
Meer lezen
MaBru
Nieuws

Ontdek de smaken van de nacht op Marché Matinal in Brussel

  • 22 september 2023
  • 6649 Views
Meer lezen
Brussel en zijn lokale en stedelijke boeren
Be Horeca

Be-Local: Brussel en zijn lokale en stedelijke boeren

 

  • 21 september 2023
  • 2193 Views
Meer lezen
Catering beurs
Nieuws

Je hebt een afspraak met Horeca!

 

  • 14 september 2023
  • 3263 Views
Meer lezen
Horeca Academie Brussel
Opleiding

Be-Formation: De Horeca Academie Brussel verandert haar formule voor het nieuwe schooljaar

 

  • 13 september 2023
  • 1992 Views
Meer lezen
Ben je echt winstgevend?
Be Horeca

Be-oplossingen : Bent u echt winstgevend?

 

  • 16 augustus 2023
  • 3248 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • ...
  • 93

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025
smaakprogramma hospitality brussel

TASTE: tot 25.000 € voor Brusselse Horeca-kmo’s die innoveren in duurzame voeding en toerisme

17 juli 2025
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

16 juli 2025
kunstmatige intelligentie gastvrijheid brussel

Kunstmatige intelligentie en Horeca: de stille revolutie

15 juli 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy