Catering beurs
Nieuws

Je hebt een afspraak met Horeca!

 

 

Bent u op zoek naar nieuw talent in Brussel om uw horecazaak te versterken? Kom dan naar de “Afspraken op de jobbeurs van de Horeca” op maandag 18 september in de Be-Here!

 

Afspraken op de jobbeurs van de Horeca
Afspraken op de jobbeurs van de Horeca

De horeca is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Actieve, gezellige mensen die willen werken in een vak vol zingeving, ontmoetingen en verrassingen.

Op de beurs “Afspraken op de jobbeurs van de Horeca”, georganiseerd door de Stad Brussel, de Werk Centrale en de Federatie Horeca Brussel, krijgen werkzoekenden, mensen die van loopbaan veranderen of op zoek zijn naar een opleiding de kans om de diversiteit aan jobs in de horeca te ontdekken via een interactief parcours.

Afspraken op de jobbeurs van de Horeca
Afspraken op de jobbeurs van de Horeca

Op het programma: ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden, evenals een presentatie van het opleidingsaanbod in de horeca, demonstraties door professionals, ervaringsuitwisseling met experts uit het vakgebied, workshops om je vaardigheden te testen en culinaire creaties van exposanten te proeven.

Wilt u direct in contact komen met divers, gekwalificeerd en gemotiveerd talent? Boek uw gratis beursstand! Door deel te nemen aan de “Afspraken op de jobbeurs van de Horeca” krijgt u toegang tot een gevarieerde pool van kandidaten – van chef-koks tot traiteurs tot eventmanagers – met wie u persoonlijk kunt praten om inzicht te krijgen in hun vaardigheden en ervaring. Het is een unieke kans om je werving gemakkelijker te maken en de persoon te vinden die je zoekt! Het is ook een geweldige kans om te netwerken met andere marktleiders en uw ideeën te delen om uw bedrijf vooruit te helpen.

 

Om uw (gratis) stand te reserveren of om uw vacatures in te dienen, kunt u contact opnemen met de Werk Centrale via cbernard@werkcentraledelemploi.brussels of 02/212.19.65. 

Afspraken op de jobbeurs van de Horeca

Op 18 september 2023

Van 10:00 tot 18 :00 uur

Be-Here, Dieudonné Lefèvrestraat 4, 1020 Brussel