Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5015 Views
restaurant jayu ©Schrodinger 
Nieuws

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

  • 8 augustus 2025
  • 264 Views
horeca veiligheidspremie brussel
Nieuws

Uw vestiging beveiligen: een premie die tot 60 % van de kosten dekt

  • 6 augustus 2025
  • 272 Views
flessen alcohol
Nieuws Personeelszaken

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

  • 17 juli 2025
  • 618 Views
smaakprogramma hospitality brussel
Nieuws

TASTE: tot €25.000 voor Brusselse kleine en middelgrote cateringbedrijven die innoveren in de voedingssector

  • 17 juli 2025
  • 627 Views
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT
Nieuws Restaurants

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

  • 16 juli 2025
  • 651 Views
Nieuws

Drie horecaruimtes te exploiteren in de toekomstige "Belgian Beer World" op de Beurs van Brussel!

  • 23 juni 2022
  • 2476 Views
Meer lezen
Nieuws

Oproep tot kandidaatstelling: uitbating van het restaurant-bar van het Louis Namèchezwembad.

  • 22 juni 2022
  • 1220 Views
Meer lezen
Uw Federatie

Op zoek naar studenten en flexijobs? Gemakkelijk en gratis tijdens de eerste 6 maanden!

  • 17 juni 2022
  • 1595 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Mood: Elisabeth Debourse, eten in de mond!

 

  • 15 juni 2022
  • 852 Views
Meer lezen
Markeer je agenda voor evenementen die je niet mag missen
Be Horeca

Be-Agenda : Noteer de niet te missen evenementen in je agenda

 

  • 15 juni 2022
  • 908 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Retro : Terugblik op gebeurtenissen

 

  • 15 juni 2022
  • 766 Views
Meer lezen
alpiccolomundo
Be Horeca

Be-Late: 6 restaurants geopend na 22.30 uur

 

  • 15 juni 2022
  • 3320 Views
Meer lezen
Bombay BBQ
Be Horeca

Be-News: 5 nieuwe restaurants openen in de hoofdstad

 

  • 15 juni 2022
  • 868 Views
Meer lezen
Thierry Goor, leider van de groep...
Be Horeca

Succesverhalen: Thierry Goor, leider van de groep...

 

  • 15 juni 2022
  • 1119 Views
Meer lezen
Auteursrecht: hoe werkt het?
Be Horeca

Be-Legal : Auteursrecht en geluidsnormen

 

  • 15 juni 2022
  • 1812 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • ...
  • 93

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
restaurant jayu ©Schrodinger 

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

8 augustus 2025
horeca veiligheidspremie brussel

Uw vestiging beveiligen: een premie die tot 60 % van de kosten dekt

6 augustus 2025
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025
smaakprogramma hospitality brussel

TASTE: tot 25.000 € voor Brusselse Horeca-kmo’s die innoveren in duurzame voeding en toerisme

17 juli 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
restaurant jayu ©Schrodinger 

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

8 augustus 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy