Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5125 Views
pizza en pasta schotel
Nieuws

Mozzarella Power: wanneer de Italiaanse keuken slaagt in Brussel

  • 25 augustus 2025
  • 106 Views
Lila 29
Nieuws

5 nieuwe terrassen die de zomer verlengen  

  • 18 augustus 2025
  • 299 Views
restaurant jayu ©Schrodinger 
Nieuws

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

  • 8 augustus 2025
  • 493 Views
horeca veiligheidspremie brussel
Nieuws

Uw vestiging beveiligen: een premie die tot 60 % van de kosten dekt

  • 6 augustus 2025
  • 443 Views
flessen alcohol
Nieuws Personeelszaken

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

  • 17 juli 2025
  • 829 Views
Be Horeca

Succesverhalen : Van NY naar BXL...

 

  • 15 december 2022
  • 1109 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be Horeca nr. 8 - Redactie

 

  • 15 december 2022
  • 689 Views
Meer lezen
Horeca Expo 2022 © Vanille Dujardin
Nieuws Evenement

Horeca Expo 2022: drie Brusselse parels

  • 2 december 2022
  • 4267 Views
Meer lezen
Nieuws Personeelszaken

Onderzoek naar de regulering van "versterkt geluid 

  • 28 november 2022
  • 2222 Views
Meer lezen
Giovanni Bruno © Senzanome
Nieuws Opleiding

Horeca Academy Brussels: een derde master class

  • 25 november 2022
  • 2238 Views
Meer lezen
Flexy
Nieuws Energie & Milieu

Een energie groepsaankoop voor de horeca in Brussel

 

  • 20 november 2022
  • 2550 Views
Meer lezen
Nieuws Mensen

100% cashless: een aantrekkelijke optie

  • 18 november 2022
  • 2276 Views
Meer lezen
Regionale steun om de energiecrisis door te komen
Nieuws Energie & Milieu

Energetische crisis: een regionale steunmaatregel voor alle bedrijven

  • 17 november 2022
  • 2221 Views
Meer lezen
Nieuws Bio

Forum voor professionals: “Welke oplossingen bestaan er voor het beheer van bioafval in ondernemingen?”

  • 28 oktober 2022
  • 2662 Views
Meer lezen
Nieuws Personeelszaken

Zakelijke praktijken van elektronische betalingen

  • 27 oktober 2022
  • 1786 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • ...
  • 94

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
pizza en pasta schotel

Mozzarella Power: wanneer de Italiaanse keuken slaagt in Brussel

25 augustus 2025
Lila 29

5 nieuwe terrassen die de zomer verlengen  

18 augustus 2025
restaurant jayu ©Schrodinger 

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

8 augustus 2025
horeca veiligheidspremie brussel

Uw vestiging beveiligen: een premie die tot 60 % van de kosten dekt

6 augustus 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
pizza en pasta schotel

Mozzarella Power: wanneer de Italiaanse keuken slaagt in Brussel

25 augustus 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy