Horeca Academy Brussels
Opleidingen

Horeca Academy Brussels: een nieuwe masterclass over granen

Aan uw agenda! De volgende editie van de Horeca Academie Brussel vindt plaats op maandag 15 mei 2023 met chef Christophe Hardiquest, ex-Bon Bon** en nieuwe Menssa.

Chef, commis, in de keuken, in de zaal, leerling… Blijf uw culinaire en ondernemersvaardigheden ontwikkelen door op maandag 15 mei 2023 deel te nemen aan de volgende masterclass van de Horeca Academie Brussel! Deze opleidingen, georganiseerd door de Horeca Federatie Brussel in samenwerking met de EFP, nodigen de grootste chefs uit de keuken uit om hun knowhow te delen met 12 professionals uit de horecasector.

Na Yves Mattagne (La Villa Lorraine*), Alexandre Dionisio (La Villa in the Sky*), Giovanni Bruno (Senzanome*), Benoît Neusy (L’impératif*) en Elliott van de Velde (Entropy) is het Christophe Hardiquest (Menssa) die zijn kennis over granen zal delen! De deelnemers krijgen de kans om samen met de gastkok achter het fornuis te kruipen.

De praktische masterclass wordt aangevuld met een ondernemerstraining over de grondbeginselen van restaurantmanagement. Deze keer ligt de focus op welzijn op het werk en hoe je personeel in de horeca kunt behouden met David Debin, sociaal expert bij Horecafocus Group.

 

Programma

  • 8:30 uur: Welkom en ontbijt
  • 9 uur: opstelling en demonstratie door chef Christophe Hardiquest
  • 12 uur: Lunch met de chef
  • 13:00: Ondernemersopleiding: welzijn op het werk, hoe kun je personeel binden in de horeca?
  • 14:00 – 16:00: Debriefing en V&A

 

Praktische informatie

De Horeca Academy Brussels opleidingen worden aangeboden aan een aantrekkelijke prijs zodat ze geen belemmering vormen voor professionals uit de horeca die willen evolueren, hun vaardigheden willen ontwikkelen en willen bijdragen tot de uitstraling van de Belgische en Brusselse gastronomie. De prijs van een masterclass 90 euro inclusief btw voor leden van de Federatie Horeca Brussel (vraag uw kortingscode per e-mail aan secretariat@fedhorecabruxelles.be), 130 euro inclusief btw voor niet-leden en gratis voor drie laatstejaarsstudenten van het EFP, in het volwassenenonderwijs – restaurateur / traiteur (geselecteerd op basis van een motivatiebrief). De masterclasses vinden plaats op de site van de EFP, Rue de Stalle 292B – 1180 Ukkel.

Registreer nu op deze link!