Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5754 Views
Nieuws

Kage: de wereld van thee volgens Lam Boupinh

  • 23 oktober 2025
  • 229 Views
Nieuws

Fast food: vet, het nieuwe goud van Brussel?

  • 20 oktober 2025
  • 312 Views
Nieuws

De GEL's, de loketten die de Brusselse horecaondernemers helpen groeien

  • 20 oktober 2025
  • 249 Views
Nieuws Laatste Nieuws

Waar drink je een goede koffie in Brussel? 5 nieuwe adressen om te ontdekken

  • 20 oktober 2025
  • 285 Views
horeca brussel preventie
Nieuws

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

  • 9 oktober 2025
  • 666 Views
Be Horeca

Be-Retro : Terugblik op gebeurtenissen

 

  • 15 december 2023
  • 989 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Party: 5 restaurants en hotels om oudejaarsavond te vieren in Brussel

 

  • 15 december 2023
  • 6615 Views
Meer lezen
be-federatie
Be Horeca

Be-Federatie: van idee tot politieke realiteit

 

  • 28 november 2023
  • 1917 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Hotels : Les Clefs d'Or, de eersteklas conciërgeservice

 

  • 5 oktober 2023
  • 4107 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Solutions: (Her)financiering van uw horecaproject

 

  • 5 oktober 2023
  • 4713 Views
Meer lezen
Wie runt de keuken? Cheffes!
Be Horeca

Be-Woman: Wie runt de keuken? Cheffes!

 

  • 5 oktober 2023
  • 4027 Views
Meer lezen
LEKKER ETEN ONDERWEG
Be Horeca

Be-agenda : Noteer de niet te missen evenementen in je agenda 

  • 23 september 2023
  • 768 Views
Meer lezen
Brussel
Be Horeca

Be-retro: een terugblik op gebeurtenissen 

  • 23 september 2023
  • 724 Views
Meer lezen
Europese vlaggen
Be Horeca

Be-european : Voedselverspilling tegengaan: een Europese uitdaging

  • 23 september 2023
  • 947 Views
Meer lezen
restaurant horeca
Be Horeca

Be-durable : Duurzame labels: wat zijn de voor- en nadelen voor mijn restaurant?

 

  • 23 september 2023
  • 1125 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 95

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar

Kage: de wereld van thee volgens Lam Boupinh

23 oktober 2025

Fast food: vet, het nieuwe goud van Brussel?

20 oktober 2025

De GEL's, de loketten die de Brusselse horecaondernemers helpen groeien

20 oktober 2025

Waar drink je een goede koffie in Brussel? 5 nieuwe adressen om te ontdekken

20 oktober 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021

Kage: de wereld van thee volgens Lam Boupinh

23 oktober 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy