Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5783 Views
Nieuws

Kage: de wereld van thee volgens Lam Boupinh

  • 23 oktober 2025
  • 286 Views
Nieuws

Fastfood: het nieuwe vette goud van Brussel?

  • 20 oktober 2025
  • 410 Views
Nieuws

De GEL's, de loketten die de Brusselse horecaondernemers helpen groeien

  • 20 oktober 2025
  • 290 Views
Nieuws Laatste Nieuws

Waar drink je een goede koffie in Brussel? 5 nieuwe adressen om te ontdekken

  • 20 oktober 2025
  • 320 Views
horeca brussel preventie
Nieuws

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

  • 9 oktober 2025
  • 687 Views
Yves Mattagne
Be Horeca

Spannende start voor de eerste Master Class Horeca Academy Brussel

  • 9 april 2022
  • 2006 Views
Meer lezen
Be Horeca

Portretten van gedurfde ondernemers

  • 9 april 2022
  • 1343 Views
Meer lezen
Be Horeca

Good Move: een update met David Leisterh en Elke Van den Brandt

  • 9 april 2022
  • 1504 Views
Meer lezen
Be Horeca

Energiecrisis: vragen, oplossingen en zorgen

  • 9 april 2022
  • 1543 Views
Meer lezen
Be Horeca

BeHoreca n°4 - Redactie - Gezond verstand

 

  • 9 april 2022
  • 2496 Views
Meer lezen
Be Horeca

Een strengere verplichting voor werkgevers

  • 9 april 2022
  • 1310 Views
Meer lezen
Be Horeca Evenement

De niet te missen horeca-evenementen in 2023

  • 9 april 2022
  • 2000 Views
Meer lezen
Be Horeca

Entropie, een (duurzaam) model om te volgen

  • 9 april 2022
  • 1590 Views
Meer lezen
Be Horeca

Een chalet op Plaisirs d'Hiver: een goede deal voor restauranthouders?

 

  • 9 april 2022
  • 4086 Views
Meer lezen
Be Horeca

Een jaar na #balancetonbar, tijd om de balans op te maken

  • 9 april 2022
  • 1974 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • ...
  • 95

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar

Kage: de wereld van thee volgens Lam Boupinh

23 oktober 2025

Fastfood: het nieuwe vette goud van Brussel?

20 oktober 2025

De GEL's, de loketten die de Brusselse horecaondernemers helpen groeien

20 oktober 2025

Waar drink je een goede koffie in Brussel? 5 nieuwe adressen om te ontdekken

20 oktober 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021

Kage: de wereld van thee volgens Lam Boupinh

23 oktober 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy