Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5350 Views
Refoodgees
Nieuws

Refoodgees: van idee tot overdracht, het mooie verhaal van Arthur met de incubator Kokotte

  • 10 september 2025
  • 319 Views
apero club horeca brussel
Horeca Federatie

Apéro Club #8: Waarom de toekomst van de Horeca samen wordt opgebouwd

  • 9 september 2025
  • 368 Views
Kanaal
Nieuws

Kanal: de comeback van een vergeten Brusselse wijk

  • 8 september 2025
  • 330 Views
Nieuws

Horeca-verzekeringen: de onmisbare checklist om uw zaak te beschermen

  • 4 september 2025
  • 616 Views
restaurant horeca brussel
Nieuws

De 5 nieuwe Brusselse adressen van het nieuwe seizoen

  • 27 augustus 2025
  • 638 Views
Be Horeca

Portretten van gedurfde ondernemers

  • 9 april 2022
  • 1210 Views
Meer lezen
Be Horeca

Good Move: een update met David Leisterh en Elke Van den Brandt

  • 9 april 2022
  • 1371 Views
Meer lezen
Be Horeca

Energiecrisis: vragen, oplossingen en zorgen

  • 9 april 2022
  • 1386 Views
Meer lezen
Be Horeca

BeHoreca n°4 - Redactie - Gezond verstand

 

  • 9 april 2022
  • 2294 Views
Meer lezen
Be Horeca

Een strengere verplichting voor werkgevers

  • 9 april 2022
  • 1190 Views
Meer lezen
Be Horeca Evenement

De niet te missen horeca-evenementen in 2023

  • 9 april 2022
  • 1854 Views
Meer lezen
Be Horeca

Entropie, een (duurzaam) model om te volgen

  • 9 april 2022
  • 1461 Views
Meer lezen
Be Horeca

Een chalet op Plaisirs d'Hiver: een goede deal voor restauranthouders?

 

  • 9 april 2022
  • 3674 Views
Meer lezen
Be Horeca

Een jaar na #balancetonbar, tijd om de balans op te maken

  • 9 april 2022
  • 1609 Views
Meer lezen
Be Horeca

Hoe zit het met terrasverwarmers? Zijn die verboden of toegestaan?

  • 9 april 2022
  • 2761 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • ...
  • 94

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
Refoodgees

Refoodgees: van idee tot overdracht, het mooie verhaal van Arthur met de incubator Kokotte

10 september 2025
apero club horeca brussel

Apéro Club #8: Waarom de toekomst van de Horeca samen wordt opgebouwd

9 september 2025
Kanaal

Kanal: de comeback van een vergeten Brusselse wijk

8 september 2025

Horeca-verzekeringen: de onmisbare checklist om uw zaak te beschermen

4 september 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
Refoodgees

Refoodgees: van idee tot overdracht, het mooie verhaal van Arthur met de incubator Kokotte

10 september 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy