Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5009 Views
restaurant jayu ©Schrodinger 
Nieuws

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

  • 8 augustus 2025
  • 258 Views
horeca veiligheidspremie brussel
Nieuws

Uw vestiging beveiligen: een premie die tot 60 % van de kosten dekt

  • 6 augustus 2025
  • 268 Views
flessen alcohol
Nieuws Personeelszaken

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

  • 17 juli 2025
  • 612 Views
smaakprogramma hospitality brussel
Nieuws

TASTE: tot €25.000 voor Brusselse kleine en middelgrote cateringbedrijven die innoveren in de voedingssector

  • 17 juli 2025
  • 624 Views
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT
Nieuws Restaurants

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

  • 16 juli 2025
  • 647 Views
waarom een advocaat raadplegen? horeca
Be Horeca

Be-Legal: Waarom preventief een advocaat raadplegen?

 

  • 2 april 2023
  • 742 Views
Meer lezen
ontbijt in hotels
Be Horeca

Be-Hotels : Ontbijt, de essentiële maaltijd

   

  • 2 april 2023
  • 899 Views
Meer lezen
WELK TYPE CATERING IS GESCHIKT VOOR U?
Be Horeca

Be-Q&A : 2024 : Horeca in evolutie - Kies je ideale sfeer

 

  • 2 april 2023
  • 940 Views
Meer lezen
HOE GEEF JE JE HORECABEDRIJF EEN NIEUWE IMPULS?
Be Horeca

Be-Partners : Hoe herlanceer je een cateringbedrijf?

 

  • 2 april 2023
  • 631 Views
Meer lezen
apéro politiques
Be Horeca

Be-Apero: Politici en de horeca

 

  • 2 april 2023
  • 675 Views
Meer lezen
Hoe kun je de kosten optimaliseren en je personeel managen en motiveren?
Be Horeca

Be-Profitability : Hoe kunt u de kosten optimaliseren en uw personeel beheren en motiveren?

 

  • 2 april 2023
  • 689 Views
Meer lezen
Een nieuw team voor de Federatie Horeca Brussel
Be Horeca

Be-Federation: Een nieuw team aan het hoofd van de Brusselse Horeca Federatie

 

  • 2 april 2023
  • 634 Views
Meer lezen
redactie be horeca
Be Horeca

Redactie: Laten we ons verenigen en onze stem laten horen!

  • 2 april 2023
  • 603 Views
Meer lezen
Pimento vraagt aandacht voor seksuele intimidatie.
Nieuws Opleidingen

Seksuele intimidatie: bewustmakingsopleiding voor werknemers in het uitgaansleven

  • 29 mei 2023
  • 3191 Views
Meer lezen
Neem deel aan het eerste Resto Bierfestival!
Nieuws

Resto Beer Festival: een 100% hoppig weekend

 

  • 28 mei 2023
  • 2610 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • ...
  • 93

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
restaurant jayu ©Schrodinger 

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

8 augustus 2025
horeca veiligheidspremie brussel

Uw vestiging beveiligen: een premie die tot 60 % van de kosten dekt

6 augustus 2025
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025
smaakprogramma hospitality brussel

TASTE: tot 25.000 € voor Brusselse Horeca-kmo’s die innoveren in duurzame voeding en toerisme

17 juli 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
restaurant jayu ©Schrodinger 

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

8 augustus 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy