Flitscontrole in de horeca: de SIRS-checklist
- 12 mei 2023
- 575 Views
Be-Profitability : De eerste pijler van het Rentabiliteitsrad
- 12 mei 2023
- 680 Views
Het geheim van de deugd? Een schone lei tonen
- 12 mei 2023
- 530 Views
Kokotte: de horeca-incubator om uw restaurantproject te testen
- 5 mei 2023
- 423 Views
Horecatechnische apparatuur: wat zijn de mogelijkheden?
Diefstal uit uw zaak, problemen met diefstal door uw personeel, ingewikkeld management, problemen met uw nieuwe kassasysteem.
- 20 februari 2019
- 230 Views
Loyaliteitstoepassingen: een nieuw systeem om klanten te binden?
Tijdens de beurs Saveurs et Métier in Namen interviewde Horeca Tv Louise Cochu van Join.
- 19 februari 2019
- 288 Views
Werken om te voldoen aan de AFSCA normen?
Tijdens de beurs Saveurs et Métiers, van zondag 27 tot en met dinsdag 29 januari 2019, interviewde Horeca TV.
- 12 februari 2019
- 515 Views
Dossier l'écailler - een winnende investering III
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Homard, langouste et bulot” use_theme_fonts=”yes”][stm_icon height=”30″ icon=”stmicon-microphone”][vc_custom_heading text=”Homard” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Le homard est un crustacé qui vit dans la mer..
- 10 februari 2019
- 339 Views
Fabian Maingain: "We moeten ervoor zorgen dat er voor, tijdens en na de locaties gecoördineerd toezicht is".
Gesprek met Brussels parlementslid en wethouder, verantwoordelijk voor Economische Zaken, Werkgelegenheid, Smart City en de.
- 4 februari 2019
- 231 Views
Mineral Tour 2019: Alcoholvrije cocktailrecepten op uw menu
In het kader van de Mineral Tour 2019 en in samenwerking met de Federatie tegen Kanker.
- 1 februari 2019
- 374 Views
Ontdek de cocktailtraining met Filippo Baldan!
Van de klassieke cocktail tot het meest originele aperitief, de cocktailopleiding van Filippo Baldan laat je de wereld van.
- 31 januari 2019
- 396 Views
Dossier De visboer - een winnende investering I
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Introduction au métier d’écailler Syllabus de Toni Rodriguez sur le métier d’écailler. La Fédération Horeca reçoit énormément de demandes.
- 26 januari 2019
- 377 Views
Trend: De 'nieuwe straatvoedsel'-revolutie?
Nog steeds weinig bekend of erkend, heeft het "nieuwe straatvoedsel" de laatste jaren aan belang gewonnen. "Nieuwe straat.
- 21 januari 2019
- 327 Views