Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5687 Views
Nieuws

Fast food: vet, het nieuwe goud van Brussel?

  • 20 oktober 2025
  • 132 Views
Nieuws

De GEL's, de loketten die de Brusselse horecaondernemers helpen groeien

  • 20 oktober 2025
  • 126 Views
Nieuws Laatste Nieuws

Waar drink je een goede koffie in Brussel? 5 nieuwe adressen om te ontdekken

  • 20 oktober 2025
  • 123 Views
horeca brussel preventie
Nieuws

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

  • 9 oktober 2025
  • 587 Views
codes nace bel horeca 2025
Nieuws

Correctie van de NACE-BEL-codes 2025: wat horecazaken moeten weten

  • 9 oktober 2025
  • 500 Views
Be Horeca

Be-Mood: Elisabeth Debourse, eten in de mond!

 

  • 15 juni 2022
  • 991 Views
Meer lezen
Markeer je agenda voor evenementen die je niet mag missen
Be Horeca

Be-Agenda : Noteer de niet te missen evenementen in je agenda

 

  • 15 juni 2022
  • 1061 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Retro : Terugblik op gebeurtenissen

 

  • 15 juni 2022
  • 891 Views
Meer lezen
alpiccolomundo
Be Horeca

Be-Late: 6 restaurants geopend na 22.30 uur

 

  • 15 juni 2022
  • 4410 Views
Meer lezen
Bombay BBQ
Be Horeca

Be-News: 5 nieuwe restaurants openen in de hoofdstad

 

  • 15 juni 2022
  • 995 Views
Meer lezen
Thierry Goor, leider van de groep...
Be Horeca

Succesverhalen: Thierry Goor, leider van de groep...

 

  • 15 juni 2022
  • 1311 Views
Meer lezen
Auteursrecht: hoe werkt het?
Be Horeca

Be-Legal : Auteursrecht en geluidsnormen

 

  • 15 juni 2022
  • 2331 Views
Meer lezen
Beroep: geluidsontwerper voor de horeca
Be Horeca

Be-Job : Beroep : geluidsontwerper voor de horeca

 

  • 15 juni 2022
  • 922 Views
Meer lezen
Gezonder en meer lokaal eten op de werkplek... Het is mogelijk!
Be Horeca

Be-Community: Gezonder en meer lokaal eten op de werkplek... Het is mogelijk!

 

  • 15 juni 2022
  • 989 Views
Meer lezen
"Het beste afval is het afval dat we niet produceren...".
Be Horeca

Be-Durable: "Het beste afval is het afval dat we niet produceren...".

 

  • 15 juni 2022
  • 1247 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • ...
  • 95

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar

Fast food: vet, het nieuwe goud van Brussel?

20 oktober 2025

De GEL's, de loketten die de Brusselse horecaondernemers helpen groeien

20 oktober 2025

Waar drink je een goede koffie in Brussel? 5 nieuwe adressen om te ontdekken

20 oktober 2025
horeca brussel preventie

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

9 oktober 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021

Fast food: vet, het nieuwe goud van Brussel?

20 oktober 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy