Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Be Horeca

Be-Tradition : De Art Blanc-saga

 

  • 14 mei 2022
  • 2456 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be Horeca n°5 - Be-Social

 

  • 14 mei 2022
  • 986 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Regulations : Nieuwe maatregelen voor de horeca in 2023

 

  • 14 mei 2022
  • 2406 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Mandates : Alles wat u moet weten over bestuursmandaten

 

  • 14 mei 2022
  • 1212 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Q&A : Een horecazaak overnemen? Ja, maar hoe?

 

  • 14 mei 2022
  • 2716 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-Solutions : Apéro Club, de driemaandelijkse afspraak voor de Brusselse horeca

 

  • 14 mei 2022
  • 1595 Views
Meer lezen
Be Horeca

Be-News : 9 niet te missen nieuwe adressen in Brussel

 

  • 14 mei 2022
  • 1622 Views
Meer lezen
Federatie Horeca Brussel
Be Horeca

Be-Federation : Thomas Kok, Nieuwe bestuurder bij de Federatie Horeca Brussel

 

  • 14 mei 2022
  • 1579 Views
Meer lezen
Be Horeca 5
Be Horeca

Be Horeca 5 - Edito - Vechten doen we voor u

 

  • 14 mei 2022
  • 1019 Views
Meer lezen
Nieuws Ronde tafel

Beperkte inhoud

  • 11 mei 2022
  • 1460 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • ...
  • 94

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
Refoodgees

Refoodgees: van idee tot overdracht, het mooie verhaal van Arthur met de incubator Kokotte

10 september 2025
apero club horeca brussel

Apéro Club #8: Waarom de toekomst van de Horeca samen wordt opgebouwd

9 september 2025
Kanaal

Kanal: de comeback van een vergeten Brusselse wijk

8 september 2025

Horeca-verzekeringen: de onmisbare checklist om uw zaak te beschermen

4 september 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
Refoodgees

Refoodgees: van idee tot overdracht, het mooie verhaal van Arthur met de incubator Kokotte

10 september 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy