Sector

De koffie-ervaring verbeteren? Een kans om uw koffie opnieuw uit te vinden? Hoe?

Hoewel koffie een opleving van de belangstelling en een grotere variatie in smaak kent, zouden horeca-exploitanten er nog steeds belang aan hechten.

Meer lezen
Sector

Werkgelegenheid - Horeca : Cravate solidaire - Kleren maken de man niet...? Maar het draagt er wel sterk toe bij!

Kledingcoaching om werkzoekenden in de horeca aan een baan te helpen. Het project.

Meer lezen
Sector

Netheid - een oplossing voor tagging? De anti-tag brigade kan helpen!

We wisten al van de intelligente afvalbakken in de voetgangerszone. Nu breiden we de antitagcampagne uit naar bedrijven in de voetgangerszone.

Meer lezen
Hotels

Hotel - trend: de hyperconnected revolutie!

Nabijheid, gepersonaliseerde diensten, hun eigen identiteit en de vraag naar een unieke ervaring, tegenover de alomtegenwoordigheid van vergelijkbare aanbiedingen.

Meer lezen
Sector

Hotel - toerisme: de toeristische ervaring verbeteren dankzij big data?

Big data" - een term die voor sommige mensen nog onbekend is - is iets wat we in dit stadium nog niet echt begrijpen.

Meer lezen
Sector

Belgische wijn - een trendy product?

De Belgische wijn groeit en produceert elk jaar meer en meer liters. Een ondenkbaar concept gezien de.

Meer lezen
Juridische informatie

Horecasector: wordt de betaling van de vergoeding per bankoverschrijving de regel?

De juridische afdeling van de Federatie Horeca Brussel heeft de antwoorden. De wet op de uitbetaling van vergoedingen.

Meer lezen
Sector

Belgische biercultuur erkend door UNESCO!

Goed nieuws voor Belgische brouwers en de horeca: UNESCO heeft na een zeer strenge selectieprocedure besloten om een UNESCO Werelderfgoedsite aan te wijzen.

Meer lezen
Sector

Dat is waar het bij Horeca om draait!

De voorzitter van de restaurantafdeling van de Federatie Horeca Brussel met Nathan Thess. De horecasector is: een.

Meer lezen
Sector

Negatieve commentaren: "mensen die de vrijheid nemen om over van alles en nog wat te schrijven"! Een strijd van de Fédération Horeca Bruxelles!

Net als veel Franse, Belgische en Europese restauranthouders kan de manager van Peña Festayre er niet meer tegen. "Mensen.

Meer lezen