Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat je moet weten over de procedures voor het verkrijgen van EMSIS
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5131 Views
pizza en pasta schotel
Nieuws

Mozzarella Power: wanneer de Italiaanse keuken slaagt in Brussel

  • 25 augustus 2025
  • 113 Views
Lila 29
Nieuws

5 nieuwe terrassen die de zomer verlengen  

  • 18 augustus 2025
  • 305 Views
restaurant jayu ©Schrodinger 
Nieuws

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

  • 8 augustus 2025
  • 501 Views
horeca veiligheidspremie brussel
Nieuws

Uw vestiging beveiligen: een premie die tot 60 % van de kosten dekt

  • 6 augustus 2025
  • 450 Views
flessen alcohol
Nieuws Personeelszaken

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

  • 17 juli 2025
  • 834 Views
Horeca Federatie

Beperkte inhoud

  • 22 april 2022
  • 1440 Views
Meer lezen
Nieuws

Uw klanten voorzien van lokale producten? Ontdek de gratis Good Food B2B service!

  • 22 april 2022
  • 1385 Views
Meer lezen
Nieuws

REMINDER - AFSCA wetgeving over allergenen ? Hoe kan ik in orde zijn?

  • 15 april 2022
  • 10989 Views
Meer lezen
Nieuws

David Clarinval: "een ongunstig oordeel over het FAVV betekent niet dat er sprake is van een ernstig gezondheidsprobleem".

-> 25 % alleen restaurants in Brussel slagen voor hun FAVV-controle ? David Clarinval: "een ongunstig advies van het FAVV.

  • 14 april 2022
  • 1528 Views
Meer lezen
Nieuws

Opleiding voor mijn cateringmedewerkers?

  • 13 apr 2022
  • 1584 Views
Meer lezen
Het rendementswiel, een gebruikersgids om de horeca te helpen
Be Horeca

Het rendementswiel, een gids om de horeca te helpen

 

  • 9 april 2022
  • 3696 Views
Meer lezen
Be Horeca

Interieurontwerp: waarom een beroep doen op de professionals?

  • 9 april 2022
  • 1527 Views
Meer lezen
Be Horeca Evenement

Terugblik op gebeurtenissen 2022

  • 9 april 2022
  • 1981 Views
Meer lezen
Be Horeca Handel

Instructies voor het openen van een horecabedrijf

  • 9 april 2022
  • 2054 Views
Meer lezen
Be Horeca

Omgaan met nee-diëten

  • 9 april 2022
  • 1975 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • ...
  • 94

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
pizza en pasta schotel

Mozzarella Power: wanneer de Italiaanse keuken slaagt in Brussel

25 augustus 2025
Lila 29

5 nieuwe terrassen die de zomer verlengen  

18 augustus 2025
restaurant jayu ©Schrodinger 

De Brusselse horeca opnieuw uitvinden: tussen durf, storytelling en veerkracht

8 augustus 2025
horeca veiligheidspremie brussel

Uw vestiging beveiligen: een premie die tot 60 % van de kosten dekt

6 augustus 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
pizza en pasta schotel

Mozzarella Power: wanneer de Italiaanse keuken slaagt in Brussel

25 augustus 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy