Belgische wijn - een trendy product?
De Belgische wijn groeit en produceert elk jaar meer en meer liters. Een ondenkbaar concept gezien de.
De Belgische wijn groeit en produceert elk jaar meer en meer liters. Een ondenkbaar concept gezien de.
De juridische afdeling van de Federatie Horeca Brussel heeft de antwoorden. De wet op de uitbetaling van vergoedingen.
Goed nieuws voor Belgische brouwers en de horeca: UNESCO heeft na een zeer strenge selectieprocedure besloten om een UNESCO Werelderfgoedsite aan te wijzen.
De voorzitter van de restaurantafdeling van de Federatie Horeca Brussel met Nathan Thess. De horecasector is: een.
Net als veel Franse, Belgische en Europese restauranthouders kan de manager van Peña Festayre er niet meer tegen. "Mensen.
FOD Economie controleert prijsindicatie ? De FOD Economie voert momenteel controles uit in de horeca om...
Dynamische displays worden steeds gebruikelijker in horecagelegenheden. Een kans voor uw zaak? Geïnstalleerd,.
De "General Data Protection Regulation" of GDPR is ingegaan op 25 mei 2018. Datum waarop.
De 2e grootste internationale toeristische clientèle? Amerikanen - gepassioneerd en veeleisend. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de hoofdstad van .
Herinnering - wetgeving De juridische dienst van de Federatie Horeca Brussel beantwoordt uw vragen Artikels 56 en 57 van de.