Nieuws

Op zoek naar studenten en flexijobs? Gemakkelijk en gratis tijdens de eerste 6 maanden!

297views

Heb je meer personeel nodig?

Vind gemakkelijk en gratis studenten en Flexijobs met de FHB en Dibbs

Aangezien het tekort aan arbeidskrachten duidelijk voelbaar is en de zomer steeds warmer lijkt te worden, heeft de Federatie Horeca Brussel (FHB) een samenwerking gestart met de applicatie Dibbs om u te helpen bij het vinden van studenten – en Flexijobs. Nog beter, FHB leden kunnen deze gemakkelijke en efficiënte tool gratis gebruiken gedurende 6 eerste maanden!

 Nog geen lid ?

Word nu lid en geniet van deze en vele andere voordelen!

Dibbs is een gloednieuwe applicatie die tot doel heeft jongeren en bedrijven met elkaar te verbinden. Als ondernemer in de horeca kunt u met Dibbs uw vacatures plaatsen en de “matches” vinden die uw teams kunnen versterken.

Naast de 6 maanden gratis die hen worden aangeboden vanaf hun eerste inschrijving, heeft de Federatie Horeca Brussel er ook voor gezorgd dat de gelukkigen die via de platform studenten en Flexjobs vinden, van zeer voordelige coëfficiënten met Randstad zullen kunnen genieten, voor het beheer van deze tijdelijke werknemers.

Studenten maken hun examens af en gaan op zoek naar een baan voor de zomer. Dit is het moment om er voordeel uit te halen!

Hoe werkt het ? 

1. Ga naar https://www.dibbs.be/fedhorecabru/  

2. Voer uw gegevens in, waaronder uw BTW-nummer, waarmee wij uw lidmaatschap van de FHB kunnen bevestigen en zo ook uw 6 maanden gratis op Dibbs (ter waarde van 300€) 

→ Nog geen lid?

Word lid van de Horecafederatie van Brussel voor 125 euro excl. BTW en geniet van al onze voordelen, waaronder deze. Reken maar uit, jij wint !

3. Plaats uw eerste vacatures 

4.Zijn er ‘matches’ ? Geweldig. Als lid van de FHB geniet u bovendien ook van verlaagde coëfficiënten voor het beheer (door Ranstad Payroll Solutions) van de uitzendkrachten die u via Dibbs inhuurt; namelijk 1,22 voor studenten en 1,66 voor Flexijobs (in plaats van respectievelijk 1,45 en 1,69). 

Nog vragen ? 

Neem contact met ons op via sales@fedhorecabruxelles.be 

Fijne zoektocht! 

Uw Federatie Horeca Brussel