Please assign a menu to the primary menu location under
MENU
CONTACT
NL
NL
FR
WIE ZIJN WIJ ?
Geschiedenis
Missie en Waarden
De administratie
De horecasector
Toeristische Accommodatie
Coffeeshops
Shisha bars
Nachtwereld
Restaurants
Frituristen
Take away
Traiteurs
Traiteurs voor evenementen
LEDEN
Lid worden
Waarom lid worden?
Voordelen
Uw Edenred voordelen
Tijdschrift
Documenten Federatie Horeca Brussel
Covid
ADVIES
Hoe kom ik in de horeca?
Gemeentelijke Horeca
Regionale Steun
Gel
Hub Brussels
Easy partners
Sociaal Kantoor
Rechtshulp
Energiebesparing
Good food
JOBS
Vous recrutez ?
Vacatures
PARTNERSHIPS
Hoe kan ik partner worden?
FAQ
Home
FAQ
FAQ
Wat moet je weten voor je in de horeca begint?
Hoe ontwikkelt u uw horeca business plan?
Comment se lancer dans l’Horeca ?
Hoe kom je in de horeca ?
Wat is een handelsteller? Wat zijn de betrokken stappen?
Hoe zit het met de brandnorm voor uw toekomstige horecagelegenheid ?
Wat is uw precieze economische activiteit in de horeca?
(Accommodatie of Catering)
BTW in de horeca ?
Digitale platforms om uw zaak te vinden?
Affairesasuivre.brussels
www.sowaccess.be
www.overnamemarkt.be
/
plateformedetransmission.be
Overnameweb.be
Bedrijventekoop.be
Hoe zit het met het lanceren van een hotel ?
Hoe open je een toeristische accommodatie? (Hotel, appartement-hotel etc…).
De classificatie van hotels naar comfort? (1, 2, 3 sterren…)
Wat is de toegang tot het beroep; noodzakelijk om een vestiging te exploiteren?
Wat zijn de voorwaarden voor toegang tot het beroep in de horeca ?
Welke managementkennis is vereist om een horecabedrijf te beginnen?
Waar kan ik de syllabus vinden om te downloaden?
Hoe schrijf ik me in voor het Core Management Examen?
Hoe schrijf ik me in voor het Cateraarsexamen Vakbekwaamheid?
Wat zijn de vereiste professionele vaardigheden voor een traiteur?
Kan een activiteit als werknemer als restauranthouder – cateraar het afleggen van het examen over beroepsbekwaamheden vermijden?
Wat is de validatie van bekwaamheid ?
Bij welke Centrale Examencommissie kan ik de management- en vakbekwaamheidsexamens afleggen? Hoe kan ik me inschrijven?
Wat moet ik weten over hygiënische normen?
Wat zijn de hygiënenormen in de horeca (de AFSCA HACCP-gids – G023)?
Kunt u de FAVV-conformiteit van de plannen van uw toekomstige vestiging laten controleren?
De belangrijkste regels van het FAVV voor de horeca ?
Wat zijn de allergenen regels ?
Wat moet u weten voor uw personeel?
Wat zijn de in de wetgeving vastgestelde loonnormen?
Wat zijn de functie- en salarisclassificaties in de horeca?
Wat zijn de regels voor werkkleding in de horeca?
Wat is de Horeca eindejaars bonus? Hoe betaalt u de bonus aan uw personeel ?
Wat moet je weten om uit de horeca te komen ?
Wat is een faillissement?
Is er een verschil tussen stopzetting van de activiteiten en faillissement ? Ja, de eerste wordt gekozen, de tweede wordt ondergaan en bediend door een curator.
Wat is de JRP – procedure voor gerechtelijke reorganisatie?
Zijn er cijfers over de situatie van de horeca?
Hoe uw cateringbedrijf verkopen?
Digitale platforms om uw zaak te verkopen?
Affairesasuivre.brussels
www.sowaccess.be
www.overnamemarkt.be
/
plateformedetransmission.be
Overnameweb.be
Bedrijventekoop.be