Nieuws

Eerste editie van de Nationale Apero

478views

Onze nationale feestdag is in zicht en 21 juli zal dan ook de perfecte gelegenheid zijn om er, ook in uw horecazaak, een feestdag van te maken. En dat is precies wat Nationale Apero wil doen!

Na twee jaar in de greep te zijn geweest van de coronacrisis, vieren we onze herwonnen vrijheid en geven we de horeca een steuntje in de rug. Daarom organiseren we in het hele land een Nationale Apero, met als doel om de horecasector in de kijker te zetten en de Belgen uit te nodigen om de nationale feestdag in hun plaatselijke café in een gezellige sfeer te vieren.

Hoe doet u mee?

Uw gebruikelijke drankenleverancier zal u affiches voor het evenement bezorgen. Mocht u de affiches niet ontvangen, dan kunt u ze downloaden op de website van Nationale Apero. Er zijn affiches in drie kleuren. Kies zelf of u er één, twee of de hele nationale driekleur gebruikt op uw raam of in uw interieur.

De affiches nodigen uw klanten uit om mee te doen aan ons nationaal aperitief. Onderaan kunt u zelf een boodschap toevoegen die past bij de stijl van uw zaak. Voel u vrij om de apero te laten uitmonden in een barbecue, live-optreden of dansfeest!

Concert in het park en op het scherm

Om het feest op gang te houden, zenden de nationale tv-zenders vanaf 21u de live-concerten naar aanleiding van de nationale feestdag uit. Zo kunt u uw klanten laten meegenieten en samen met alle Belgen tous ensemble laten vieren. Op het concert zullen beelden getoond worden van enkele deelnemende cafés.