Coronavirus

Alweer een succesvolle aanvraag door de Fédération Horeca Bruxelles!

Wat wil de Federatie Horeca Brussel? -> Opschorting van maandelijkse betalingen op bankleningen. Herinnering - deze eisen hieronder.

Meer lezen
Coronavirus

Herinnering: 6 maanden uitstel van betaling voor zakelijke leningen!

-> Een van de eisen van de Federatie Horeca Brussel! -> Opschorting van de maandelijkse betalingen voor bankleningen. -> uitstel.

Meer lezen
Coronavirus

HERINNERING - Toeristische accommodatie - hotels: termijn voor het aanvragen van overgangsmaatregelen verlengd tot 1 juni.

Op verzoek van de Fédération Horeca Bruxelles! De juridische dienst van de Federatie Horeca Brussel informeert u...

Meer lezen
Sector

Het rookkamerconcept herzien!

Het concept van de rookruimte herzien en gecorrigeerd! Met deze innovatie wordt de rookruimte een ontwerprecht, economisch en.

Meer lezen
Restaurants Sector

Horeca, naar een betere match?

Het probleem. Om de verschillende cateringmogelijkheden te ontcijferen, bekeken we het aanbod van COOVI, de Vlaamse tak.

Meer lezen
Restaurants Sector

Crowdfunding - een trend voor bedrijven

In een tijd waarin bankleningen zo moeilijk te verkrijgen zijn in de horeca, ontstaat er een nieuwe trend. We doen mee.

Meer lezen
Sector

HORECA - een beroep - een ambitie

Moeten we u eraan herinneren...buiten het cliché van de Horeca en het "zwarte" geld dat afkomstig is van mensen die er niet werken -.

Meer lezen
Sector

Horeca investering-(1)

Brussels investeringsfonds (I): Horecakans? Interview met Serge Vilain, directeur van SRIB. Nog weinig bekend in de horecasector, de.

Meer lezen
Sector

FAVV: Wanneer houden de taboes op? (I) Waarom moet het FAVV vereenvoudigen?

Steeds meer horecaprofessionals en vaklui spreken zich uit tegen het FAVV en zijn praktijken. Wat is er werkelijk aan de hand? Waarom is dit zo?

Meer lezen
Sector

De koffie-ervaring verbeteren? Een kans om uw koffie opnieuw uit te vinden? Hoe?

Hoewel koffie een opleving van de belangstelling en een grotere variatie in smaak kent, zouden horeca-exploitanten er nog steeds belang aan hechten.

Meer lezen