Op welke basis controleert het FAVV u?
(I)Allergenen ? Bron: HACCP-gids verstrekt door de Fédération Horeca Bruxelles, aan haar leden, of via haar digitale bibliotheek. In.
(I)Allergenen ? Bron: HACCP-gids verstrekt door de Fédération Horeca Bruxelles, aan haar leden, of via haar digitale bibliotheek. In.
De zero waste beweging groeit. Steeds meer hotels en cateringbedrijven raken betrokken bij de zero waste beweging.
Waarom de jaarlijkse bijdrage voor de Fédération Horeca Bruxelles betalen? 125 euro (max 10 werknemers) fiscaal aftrekbaar! Nieuwe Horeca wetgeving.
De horeca maakt een grote crisis door in Europa, en in het bijzonder in België. Deze keer is het geen crisis.
Sinds enkele jaren is voedsel een van de pijlers van duurzame ontwikkeling. Zowel burgers als overheden moedigen een verandering aan.
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Réuni à Lausanne les 6 et 7 octobre 2019, le Forum des associations hôtelières francophones a travaillé à résoudre.
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Les statistiques le prouvent, l’Horeca subit une importante crise. De grandes maisons anciennes mettent la « clé sous le paillasson » ou.
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Un article de Zenchef – un partenaire de la Fédération Horeca Bruxelles ” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voici un nouvel anglicisme à.
Net als in de vorige artikelen over de Horeca-conferentie over de circulaire economie is het concept nulafval nog steeds niet erg populair.
Zoals reeds vermeld in ons vorig artikel - de circulaire economie is een trend die meer en meer ingang vindt in.