FAVV: Wanneer houden de taboes op? (I) Waarom moet het FAVV vereenvoudigen?
Steeds meer horecaprofessionals en vaklui spreken zich uit tegen het FAVV en zijn praktijken. Wat is er werkelijk aan de hand? Waarom is dit zo?
Steeds meer horecaprofessionals en vaklui spreken zich uit tegen het FAVV en zijn praktijken. Wat is er werkelijk aan de hand? Waarom is dit zo?
Hoewel koffie een opleving van de belangstelling en een grotere variatie in smaak kent, zouden horeca-exploitanten er nog steeds belang aan hechten.
Kledingcoaching om werkzoekenden in de horeca aan een baan te helpen. Het project.
We wisten al van de intelligente afvalbakken in de voetgangerszone. Nu breiden we de antitagcampagne uit naar bedrijven in de voetgangerszone.
Nabijheid, gepersonaliseerde diensten, hun eigen identiteit en de vraag naar een unieke ervaring, tegenover de alomtegenwoordigheid van vergelijkbare aanbiedingen.
Big data" - een term die voor sommige mensen nog onbekend is - is iets wat we in dit stadium nog niet echt begrijpen.
De Belgische wijn groeit en produceert elk jaar meer en meer liters. Een ondenkbaar concept gezien de.
De juridische afdeling van de Federatie Horeca Brussel heeft de antwoorden. De wet op de uitbetaling van vergoedingen.
Goed nieuws voor Belgische brouwers en de horeca: UNESCO heeft na een zeer strenge selectieprocedure besloten om een UNESCO Werelderfgoedsite aan te wijzen.
De voorzitter van de restaurantafdeling van de Federatie Horeca Brussel met Nathan Thess. De horecasector is: een.