NieuwsCoronavirusJuridische informatie

Luchtfiltratie om de veiligheid in onze installaties te garanderen!

1.07Kviews

 

Sinds het begin van de crisis heeft de Horecafederatie Brussel luchtfiltratie verdedigd als een aan de crisis aangepaste oplossing voor de horeca.
Daartoe heeft de Federatie samengewerkt met Deltrian - de specialist op het gebied van luchtfiltratie - om kwaliteitsfiltratieapparatuur te ontwikkelen die geschikt is voor de horecasector en toegankelijk is voor het grote publiek.

Om deze toestellen te valideren werden tests op ware grootte uitgevoerd in het restaurant "Comme chez soi", in de levensmiddelenmarkt "Wolf", in het café "l'Archiduc" en in de discotheek "Le Fuse". Het gaat om emblematische Brusselse etablissementen, maar vooral om atypische etablissementen, waardoor deze test representatief is voor de diversiteit van de horecasector.

De resultaten bewijzen dat deze systemen, samen met de CST, de vaccinatie en een subsidie van 10 miljoen voor de installatie van deze apparaten, onze sector veiliger zullen maken en ons in staat zullen stellen onze klanten in alle veiligheid te ontvangen. Deze studies, die zijn uitgevoerd in samenwerking met de Belgische onderneming Deltrian, zullen dus de gezondheidsveiligheid in onze vestigingen garanderen.