Be Horeca

Een hele nacht dansen met de Volume Party Pass

365views

 

 

 

 

Een coole manier om deze zomer met je maten uit te gaan in Brussel is de Volume Party Pass, een pas waarmee je gedurende een hele weekend toegang krijgt tot alle belangrijke clubs en feesten in de hoofdstad.

“Het idee is om Brussel te promoten vanuit een andere hoek, namelijk vanuit het nachtleven”, legt nachtcoördinator bij Volume Brussels Fatou Fatty uit.

Deze pas, gecreëerd door visit.brussels, de toeristische dienst van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, en de vzw PLAY, is een echt toegangsticket voor tien partnerclubs en -feesten, maar ook voor het Atomium en het Design Museum Brussel. “We hebben deze pas in november gelanceerd, toen de clubs weer open konden”, legt Fatou uit, “Het was het juiste moment om het toerisme via het uitgaansleven te stimuleren. »

Van de ene feest naar het ander

“We mikken op toeristen die het nachtleven in Brussel willen ontdekken, en op jongeren die zich tijdens het weekend willen amuseren”, legt Fatou uit. Het idee is om niet te stoppen bij één muziekstijl in één club, maar om van feest tot feest te gaan. “In het begin was ik sceptisch”, geeft Fatou toe, “Ik dacht dat mensen zich misschien niet van de ene club naar het ander gingen willen verplaatsen. Maar uiteindelijk, heb ik het zelf geprobeerd en het is superleuk!”

@Mirano Brussel

De coördinator, die verantwoordelijk is voor de communicatie en coördinatie rond deze pas, onderstreept de betrokkenheid van visit.brussels. “Vandaag richt de Brusselse toeristische dienst zich echt op het nachtleven”, legt ze uit. “Dit is zeer positief, want wij gebruiken het nachtleven om Brussel te promoten. »

Een top idee voor in zomer? Begin de avond in de Mirano, passeer langs en drink een cocktail in de Bloody Louis en eindig de avond dansend in de Madame Moustache!