Sector

5 stappen naar marktonderzoek

Bron 18 19 Marktonderzoek - een essentieel hulpmiddel voor iedereen die begint in de horeca! Het uitvoeren van een.

Meer lezen
Juridische informatie

Dossier Horeca - Stedenbouw: Voor welke handelingen en werken is een stedenbouwkundige vergunning vereist?

Bouwvergunningen blijven een complexe kwestie voor de horeca. De Horeca Federatie Brussel biedt u oplossingen ...

Meer lezen
Juridische informatie

Herinnering - rookverbod in Brusselse cafés: hogere repressie in voorbereiding

Koen Geens: "Voortaan kan de rechtbank al beslissen om inrichtingen tijdelijk te sluiten (tot 6 maanden) of boetes op te leggen.

Meer lezen
Wetgeving Sector

6 vragen om meer te weten te komen over de mobiele handel

Bron 1819 Moet u voor uw bedrijf naar uw klanten toe en niet andersom? Of heeft u simpelweg geen tijd.

Meer lezen
Nieuws

Een yogales voor horecaprofessionals?

Dat is waar gastvrijheid om draait! Slechte houding, pijnlijk lopen, spiervermoeidheid, risico op blessures, nerveuze spanning... Deze niet-uitputtende lijst van...

Meer lezen
Juridische informatie

HERINNERING - Hervorming van het vennootschapsrecht: wat u moet weten

Bron - hub.brussels Op 28 februari 2019 werd de nieuwe Code van Vennootschappen en Verenigingen (CSA) goedgekeurd. Dit.

Meer lezen
Horeca Federatie

Hoofdartikel december 2019: "Wat ontbreekt zijn niet de projecten, maar het personeel om ze uit te voeren".

Het grootste probleem in de horeca! Personeel vinden, of het nu in de eetzaal of in de keuken is, is een van de grootste problemen in de horeca.

Meer lezen
Juridische informatie

Nieuwe circulaire over de gevolgen van de verplichte afronding van contante betalingen

Circulaire 2019/C/124 Addendum bij circulaire nr. E.T.124.747 (AGFisc 33/2016) van 08.11.2016 - Kassasysteem 27 november 2019.

Meer lezen
Nieuws

Now.brussels - een gratis en nuttige toepassing voor uw instelling?

Welke horecagelegenheden zijn het populairst op vrijdag-, zaterdag- of zondagavond? Wat zijn de wijken.

Meer lezen
Sector

Op welke basis controleert het FAVV u?

(I)Allergenen ? Bron: HACCP-gids verstrekt door de Fédération Horeca Bruxelles, aan haar leden, of via haar digitale bibliotheek. In.

Meer lezen