Nieuws

Horeca opleidingen voor april en maart 2020?

Als uitbater van een horecagelegenheid biedt het Horeca Forma Be Pro centrum u de mogelijkheid om uw horecamedewerkers op te leiden.

Meer lezen
Horeca Federatie

Hal G van de Brusselse Marché Matinal is genoemd naar de Brusselse chef-kok Jean-Pierre Bruneau!

Een van de vijf zalen van de Marché Matinal in Brussel kreeg vanochtend een naam als eerbetoon aan een van de chef-koks.

Meer lezen
Nieuws

Trends: wat zijn de Goodfood Resto criteria?

De trend naar duurzaamheid groeit. Veel mensen zijn nu op zoek naar biologisch, duurzaam voedsel.

Meer lezen
Nieuws

Uitbreiding van steunmaatregelen voor sectoren in crisis!

Steun voor Belgisch vlees en dus voor de Belgische gastronomie. Minister van Landbouw en Middenstand Denis.

Meer lezen
Sector

Rundvlees: "de onderste stukjes" - onderdelen die je niet mag verwaarlozen!

De "lagere delen", of beter gezegd, de "onderste delen" vertegenwoordigen 50% van het vlees dat op één wordt gegeten.

Meer lezen
Opleiding

Opleiding - steun voor de validering van bedrijfsvaardigheden

Bron: Consortium voor de validatie van competenties Levenservaring, niet-erkende opleiding, bedrijfsstages, enz. zijn allemaal mogelijkheden om zich te ontwikkelen.

Meer lezen
Sector

10 tips voor de lancering van uw Horeca e-commerce ?

Bron - 18 19 Voel je je ondernemer, vind je de horeca leuk en zou je graag je eigen bedrijf beginnen?

Meer lezen
Sector

Wil je je horecaconcept snel testen? Er is een kortlopend commercieel huurcontract voor pop-up stores!

Bron: Lexalert De laatste jaren zijn efemere winkels erg populair geworden. Om nieuwe producten te testen of.

Meer lezen
Juridische informatie

Welke voorwaarden zijn van toepassing op vrijwillig overwerk?

Bron - 1819 Met overwerk kun je de grenzen van de arbeidstijd overschrijden, op voorwaarde dat je aan bepaalde formaliteiten voldoet...

Meer lezen
Horeca Federatie

Horeca: "makkelijk gezegd, maar moeilijk gedaan!

EDITORIAL Januari 2020 Vaarwel 2019 - leve 2020. Het is waarschijnlijk nog te vroeg om de balans op te maken.

Meer lezen