Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
      • Alles wat u moet weten over de procedures om de SIAMU-goedkeuring te verkrijgen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 5669 Views
horeca brussel preventie
Nieuws

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

  • 9 oktober 2025
  • 558 Views
codes nace bel horeca 2025
Nieuws

Correctie van de NACE-BEL-codes 2025: wat horecazaken moeten weten

  • 9 oktober 2025
  • 455 Views
Prijs van het bord Horeca Brussel
Nieuws

De echte prijs van een bord in de horeca: een luxe... voor de klant, niet voor de uitbater

  • 9 oktober 2025
  • 1499 Views
barracuda brussel hotels en catering
Nieuws

Investeren in de horeca in Brussel: risicovol terrein of kans voor buitenlandse investeerders?

  • 8 oktober 2025
  • 486 Views
oxalis keuken horeca brussel
Horeca Federatie

Oxalis, de eerste 100% plantaardige kookschool, opent haar deuren in Brussel

  • 29 september 2025
  • 523 Views
Be Horeca Handel

Instructies voor het openen van een horecabedrijf

  • 9 april 2022
  • 2267 Views
Meer lezen
Be Horeca

Omgaan met nee-diëten

  • 9 april 2022
  • 2135 Views
Meer lezen
Be Horeca

Recente acties van de Fédération Horeca Bruxelles (december 2022)

  • 9 april 2022
  • 3867 Views
Meer lezen
Be Horeca

Koffie: zwart of lokaal?

  • 9 april 2022
  • 1685 Views
Meer lezen
Horeca Federatie

Uw eco-cheques aan uitzonderlijke voorwaarden!

  • 9 april 2022
  • 1752 Views
Meer lezen
Be Horeca

3 nieuwe voedingsadressen in Brussel

  • 9 april 2022
  • 1498 Views
Meer lezen
Yves Mattagne
Be Horeca

Spannende start voor de eerste Master Class Horeca Academy Brussel

  • 9 april 2022
  • 1962 Views
Meer lezen
Be Horeca

Portretten van gedurfde ondernemers

  • 9 april 2022
  • 1312 Views
Meer lezen
Be Horeca

Good Move: een update met David Leisterh en Elke Van den Brandt

  • 9 april 2022
  • 1462 Views
Meer lezen
Be Horeca

Energiecrisis: vragen, oplossingen en zorgen

  • 9 april 2022
  • 1515 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • ...
  • 95

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
horeca brussel preventie

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

9 oktober 2025
codes nace bel horeca 2025

Correctie van de NACE-BEL-codes 2025: wat horecazaken moeten weten

9 oktober 2025
Prijs van het bord Horeca Brussel

De echte kostprijs van het bord in de horeca: een luxe voor de klant, niet voor de uitbater

9 oktober 2025
barracuda brussel hotels en catering

Investeren in de horeca in Brussel: risicovol terrein of kans voor buitenlandse investeerders?

8 oktober 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
horeca brussel preventie

Uw jaarlijks preventieactieplan moet klaar zijn vóór 1 november

9 oktober 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy