Portrait of a confident and experienced master chef holding two plates with tasty grilled vegetables behind the counter of a trendy restaurant
NieuwsYour Federation

Neem deel aan de Heritage Days, een eerbetoon aan de Brusselse kookkunsten!

210views

 

 

 

 

 

Wicked Pigeon vzw, het Restobar Brussel Collectief en de Federtie Horeca Brussel slaan opnieuw de handen in elkaar om tijdens de volgende Erfgoeddagen hulde te brengen aan de kunst van de Brusselse tafel.

Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 vindt de 34e editie van de “Open Monumentendagen” plaats in het Brussels Gewest. Een must om de rijkdom van de Brusselse gebouwen, instellingen en onroerende goederen te ontdekken. Elk jaar wordt een thema gekozen om Brussel vanuit een andere invalshoek te ontdekken, dit jaar door het prisma van “Sporen van kolonisatie”.

Brusselse horeca in de kijker

Naast het architectonische belang van de etablissementen, werken de deelnemende restaurants en bars met lokale kwaliteitsproducten. Echte ambassadeurs van het Brusselse gastronomische en culinaire erfgoed. Signatuurgerechten, speciale bier- en wijnproeverijen, muzikaal entertainment, enz. We plannen een geweldige dag om u te eren!

Wilt u een aanvraag indienen en uw zaak in de kijker zetten? Registreer uw vestiging gratis tot 10 augustus 2022 via het formulier hier.