son - personne de référence - 95db(a)
©Bruxelles environnement - Leefmilieu Brussel
NieuwsFormations

Nieuwe opleidingscursussen in september voor referentiepersonen voor versterkt geluid

232views

Leefmilieu Brussel organiseert op 28 en 29 september een nieuwe cyclus van gratis opleidingen voor “referentiepersonen versterkt geluid”. Voor Nederlandstaligen zal de opleiding plaatsvinden op 19 en 21 september.

Sinds 2018 hebben voor alle publiek toegankelijke etablissementen, met inbegrip van evenementen in openlucht en tijdelijke evenementen, die versterkt geluid verspreiden boven 95dB(A), de wettelijke verplichting hebben een « referentiepersoon » aan te wijzen die de opleiding die door Leefmilieu Brussel wordt aangeboden heeft gevolgd. Nieuwe opleidingscycli zullen binnenkort georganiseerd worden, bestaande uit een halve dag  theoretische lessen en een praktische workshop.

Certificaat

De aanwezigheid van de kandidaat op alle sessies en het slagen voor de evaluatietest zijn verplicht om het aanwezigheidscertificaat te behalen en aanspraak te kunnen maken op de titel “Referentiepersoon versterkt geluid” in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

son - personne de référence - 95db(a)
©Bruxelles environnement – Leefmilieu Brussel

Om voor de cursus in aanmerking te komen, moet u Frans of Nederlands spreken, minstens 18 jaar oud zijn, een aanzienlijke muzikale opleiding of ervaring hebben (minimum 3 jaar) en kennis hebben van de computeromgeving Mac of PC.

De formateur is heel bekwaam en heel “hands-on”. Hij zal al uw vragen kunnen beantwoorden om u te helpen begrijpen wat de beste manier is om uw geluid te beheren met respect voor het publiek en de buurt.

Agenda en praktische informatie

Franstalige cyclus september 2022 :

  • Theoretische cursus : 28/09/2022 van 13u tot 17u
  • Praktische workshop : 29/09 van 13u tot 17u  of 30/09 van 9u tot 13u (datum te bepalen)

[VOLZET] Nederlanstalige cyclus september 2022 :

  • Theoretische cursus: 19/09/2022 van 13u tot 17u
  • Praktische workshop : 21/09 van 13u tot 17u of 23/09 van 13u tot 17u

Lieu :  Leefmilieu Brussel – Thurn & Taxis-site, Havenlaan 86C/3000, B-1000 Brussel

Schrijf u via deze formulier in.

Om meer te weten over de verplichtingen rond het verspreiden van versterkt geluid kan u surfen naar www.leefmilieu.brussels/versterkt-geluid of de gids voor organisatoren van evenementen en uitbaters van etablissementen raadplegen.