Evenement

Apero Club: de driemaandelijkse bijeenkomst van de Brusselse horeca!

 

De Federatie Horeca Brussel organiseert haar eerste Apero Club op maandag 23 januari 2023! Werk je in de horeca? Deze kwartaalvergadering wordt waarschijnlijk een must…

De Apero Club is een driemaandelijkse bijeenkomst van professionals uit de horeca om actuele onderwerpen uit de sector te bespreken en elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten.

Bij elke editie spreekt een nieuwe spreker over onderwerpen die nauw verband houden met het beheer van een horecabedrijf in de hoofdstad. De deelnemers kunnen vragen stellen en hun mening geven. De avond wordt voortgezet met een drankje.

 

Voor de eerste keer ooit…

Wat is een beter excuus dan het nieuwe jaar om deze eerste editie te organiseren? Wij nodigen u uit om op maandag 23 januari om 17.30 uur bijeen te komen in Café Maison du Peuple in Sint-Gillis (Parvis de Saint-Gilles 39 – 1060 Sint-Gillis).

Bij deze gelegenheid zullen wij de zeer actuele kwestie van de loonindexering bespreken. David Debin, de sociale specialist van de Federatie Horeca Brussel, zal het woord voeren. Een van zijn talenten? Het ontcijferen van alle onverteerbare koninklijke uitspraken. Tijdens deze eerste editie van de Apero Club zal hij met u het beheer van het sociale budget van uw onderneming bespreken.

 

Hebt u hierover vragen of specifieke punten die u op 23 januari aan de orde wilt stellen? Schrijf je in voor de Apero Club en deel je ideeën met ons!