Actualités

“Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende protocollen ingevoerd

Be Trendy  Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,… Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

Actualités

Be-opleiding – Barman & Volwassenen opleiding

Barman & Volwassenen opleiding Naast de klassieke cursussen en de algemene trainingen duiken er specifieke opleidingen op voor studenten die.

Lire la suite
Actualités

Be-recepten Eén chef, één recept

                                    Afkomstig uit.

Lire la suite
Actualités

Be-Brusseleir! We goên frette gelak nen Brusseleir!

Brusseleir! est une ASBL qui œuvre sans relâche à la préservation et à la promotion du bruxellois. Elle organise à.

Lire la suite
Actualités

Be Horeca – seconde éd – Be Easy.

Horeca-incubator Kokotte U wilt uw eigen restaurant openen? Waarom zou u dat dan niet in een echte setting uittesten op.

Lire la suite
Actualités

Be-people Waar eet Sang Hoon Degeimbre?

De chef van het tweesterrenrestaurant L’air du temps in Éghezée is één van de meest getalenteerde koks die ons land.

Lire la suite