Na verschillende edities met uitgebreide informatie en de reorganisatie van de politieke Apéro Clubs lanceert de Horeca Federatie Brussel de derde editie van haar boeiende evenement voor professionals uit de horeca. Voor het evenement van dit jaar geven we je enkele tips over de cruciale thema's voor de tuinbouwsector. Deze onderwerpen worden behandeld in een Q&A en een webcast. Het is een geweldige manier om meer te weten te komen over de menselijke problemen in uw sector, informatie te krijgen over de laatste trends en uw professionele netwerk te leren kennen, en dat alles in een leuke en aangename sfeer.
Op het programma van de Apéro Club #4:
Deze editie zal drie thema's belichten die door experts in hun vakgebied worden behandeld:
Wat zijn de premières en subsidies voor de horeca? Een overzicht van de laatste nieuwheden.
Spreker: Marie NerincxDirecteur Bedrijfssteun, Brussel Economie en Werkgelegenheid.
ThemaGraag geven wij u een overzicht van de financiële middelen die beschikbaar zijn voor de tuinbouwsector, inclusief de nieuwe regionale subsidies en subsidies, en de manieren waarop deze kunnen worden gebruikt. Speciale aandacht zal worden besteed aan steun voor opleiding, aanwerving, naleving van normen, consultancy en digitalisering.
Het Resto Good Food-label, een troef voor cafés, restaurants en snackbars.
Spreker: Fanny ColotBegeleider van het Resto Good Food-label, Brussel Leefmilieu.
ThemaOntdek hoe het Resto Good Food-label de duurzame praktijken van uw etablissement kan waarderen, uw zichtbaarheid kan verbeteren en u kunt laten profiteren van bepaalde verhogingen op de regionale premies en subsidies.
Financiële moeilijkheden: de juiste reflexen en oplossingen.
Spreker: Fryderyk de Peslin LachertPartner en horecaspecialist Advocatenkantoor Janson.
ThemaLeer de eerste stappen juridische die u moet nemen in geval van financiële moeilijkheden en ontdek de wettelijke maatregelen die de continuïteit van uw bedrijf kunnen verzekeren en uw schulden kunnen waarborgen.
Een netwerkkans die u niet mag missen
Na afloop van de presentaties kun je tijdens een netwerksessie andere professionals uit de managementsector leren kennen, meer te weten komen over specifieke onderwerpen en nieuwe contacten leggen. Het is het perfecte moment om ideeën uit te wisselen en, zoals we allemaal weten, nieuwe contacten te leggen.
Praktische informatie
DatumMaandag 23 september vanaf 17u
LocatieAtelier 29, Jacques de Lalaingstraat 29, 1000 Brussel
DeelnaamGratis (inschrijving verplicht)
Aantal deelnemers: Beperkt tot 100 personen (met wachtlijst beschikbaar)
Dit evenement staat open voor alle professionelen uit de sector, zowel leden als niet-leden van de Horeca Federatie Brussel. Heb je een deksel nodig? Dit is de ideale gelegenheid om de vele aspecten van een lidmaatschap te ontdekken en kennis te maken met ons team.
Schrijf u nu in!
Mis deze waardevolle kans niet om informatie te vergaren en uw netwerk in de horecasector uit te breiden. Om u in te schrijven voor de Apéro Club #4, volg deze link: Inschrijvingen Apéro Club #4.
Helemaal binnenkort bij de Apéro Club!
Wilt u lid worden van de Horeca Federatie Brussel? Vind hier alle praktische informatie.